Jennifer Aniston: Έχρισε κύριο της περιουσίας της τον Justin!

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston: Έχρισε κύριο της περιουσίας της τον Justin!

Μήπως καλύτερα να προσλάβει έναν επαγγελματία;

Αν σας είχε λείψει το διάσημο ζευγάρι Jennifer Aniston-Justin Theroux, μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για την εβδομαδιαία σας πληροφόρηση. Μία νέα ιστορία λοιπόν είδε το φως της δημοσιότητας και έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Aniston έχρισε ως αποκλειστικό διαχειριστή της περιουσίας της, τον αγαπημένο της Justin.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζει: « Ο Justin θέλει να την κάνει μία ικανή επιχειρηματία και να τη βοηθήσει να επεκτείνει την περιουσία της. Η Jennifer από την άλλη, προέρχεται από κάποιες αποτυχημένες επιλογές στην καριέρα της και βλέπει τα χρήματά της να χάνονται. Επιπλέον, εμπιστεύεται τον Theroux 100%».

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι τα οικονομικά της Jen δεν πάνε και τόσο καλά από τότε που γνώρισε τον Justin, ο οποίος την έπεισε να συμμετάσχει σε κάποιες κινηματογραφικές αποτυχίες αλλά και να κάνει επενδύσεις σε ακίνητα οι οποίες δεν της βγήκαν και τόσο σε καλό. Σαφώς παραμένει από τις πιο πλούσιες ηθοποιούς του Hollywood, αλλά θα είναι για πολύ ακόμα;

Εκτός βέβαια από τα οικονομικά, υπάρχουν και άλλα θέματα που απασχολούν τη διάσημη ηθοποιό αυτή την περίοδο. Σύμφωνα με φήμες, η καλή της φίλη και συμπρωταγωνίστριά της στα Friends, Courteney Cox, προσπαθεί να την πείσει να επιστρέψει στην τηλεόραση και μάλιστα η ίδια το σκέφτεται σοβαρά.

Άτομο από το περιβάλλον της διάσημης ηθοποιού υποστηρίζει: « Η Jen έχει κουραστεί από τις απανωτές αποτυχίες και ψάχνει κάτι με το οποίο θα κάνει δυναμικό comeback. Γνωρίζει καλά και η ίδια ότι ο καλύτερός της ρόλος ήταν αυτός της Rachel στα Friends καθώς επίσης και ότι έχει μεγαλώσει αρκετά για να πρωταγωνιστεί σε ρομαντικές κομεντί».

«Για το λόγο αυτό έχει ήδη αρχίσει να αναζητά έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάποιο σήριαλ με τη βοήθεια πάντα της Courteney».

Ομολογούμε ότι θα θέλαμε πολύ να δούμε την αγαπημένη μας ηθοποιό να επιστρέφει στην μικρή οθόνη. Άλλωστε πιστεύουμε ότι της ταιριάζει πολύ περισσότερο από τον κινηματογράφο...

Διαβάστε επίσης:

Η Jennifer Aniston έγινε ένα μάτσο χάλια

Οι αναρίθμητοι άντρες της Jennifer Aniston (στην προ Justin εποχή)