Γιάννη Παπαμιχαήλ, γιατί;

Γιάννη Παπαμιχαήλ, γιατί;

Τα δυο ιερά τέρατα, η εθνική Αλίκη και ο χολιγουντιανά ωραίος και μοιραίος Δημήτρης Παπαμιχαήλ, έδωσαν μυθική λάμψη στην εγχώρια σόου μπιζ, αφήνοντας κενά βαραθρώδη. Σε χρόνους κοντινούς στα γενέθλια και στο θάνατο της μητέρας του, ο γιος Γιάννης Παπαμιχαήλ, ενημερώνει μέσω facebook πως ετοιμάζει και άλλο ένα βιβλίο, που θα το συγγράψει η Κάκια Ιγερινού.

Οριακό το 1996 γι αυτόν. Και το βιβλίο θα μιλεί για τον ίδιο και τα όσα έζησε. Ο τόνος του στο μήνυμα του; Επιθετικός. Απειλητικός. Σαν προφήτη της Παλαιάς Διαθήκης. «Θα πάθετε την πλάκα σας με αυτά που θα διαβάσετε. Λαμόγια , εκμεταλλευτές , μαλάκες που είχαν την εντύπωση ότι δεν καταλάβαινα τι κάνανε» γράφει. «Ξέρετε όλοι ότι σιχαίνομαι το ψέμα και την υποκρισία ακόμα και αν υπάρξει προσωπικό κόστος για μένα». Εδώ να πούμε πως όχι δεν ξέρουμε, διότι εκτός των γονιών δεν χαίρει δημοσιότητας χάρη στα επιτεύγματα του ο κ. Παπαμιχαήλ ώστε να γνωρίζουμε ευρέως τις τακτικές και τον χαρακτήρα του.

«Θα μάθετε όλοι τι γίνεται πίσω απ τα φωτά και τη λάμψη της ομολογούμενης ψεύτικης και σάπιας σόου μπιζ. Είμαι σίγουρος ότι από τώρα πολλοί και πολλές θα χάσουν τον ύπνο και δε θα ξέρουν που να κρυφτούν» σημειώνει αλλού. Οι προθέσεις του λοιπόν, αφορούν σε πόνημα αυτοβιογραφικό και αποκαλυπτικό. Μια μαρτυρία που θα υπαγορεύεται σε άλλον συγγραφέα όπως οι σταρ κάνουν, οι αφοσιωμένοι σε άλλους καλλιτεχνικούς τομείς και όχι στη συγγραφή ενός βιβλίου.

Κύριε Παπαμιχαήλ, οι γονείς σας έχαιραν της αγάπης και του θαυμασμού του κοινού, αλλά και της εκτίμησης και της φιλίας των δημοσιογράφων. Μιμηθείτε το παράδειγμα τους. Γράψτε πρώτα –έστω και με editing- και μετά αφήστε το κοινό να αποφασίσει για το αν χάνουν κάποιοι τον ύπνο τους, ή αν η «σάπια» σόου μπιζ, που επάνδρωσαν και οι δικοί σας, έχει πάθει ανυπέρθετη ήττα απ τα γραπτά σας.

Κρατηθείτε ψύχραιμος. Ολοκληρώστε το βιβλίο σας και μετά αναγγείλετε το. Το οφείλετε στους γονείς σας και σε όλους όσοι τους αγαπήσαμε, τους ειδοποιήσαμε και αμήχανα δεν γνωρίζουμε πώς να σταθούμε μπροστά στις αποφάσεις σας...