Το πάρτυ έκπληξη που ετοίμασε ο Casper Smart για την Jennifer Lopez

Το πάρτυ έκπληξη που ετοίμασε ο Casper Smart για την Jennifer Lopez

Σε υπερπολυτελές γιοτ

H Jennifer Lopez αποφάσισε να κάνει ένα break από το tour της με τον Enrique Iglesias - δηλαδή όχι ακριβώς αποφάσισε αλλά βρέθηκε προ τετελεσμένου γεγονότος- μιας και ο καλός της φρόντισε να την ειδοποιήσει λίγο πριν. Η JLO 'εγινε 43 και σε αντίθεση με τα περσινά ήσυχα και μοναχικά της γενέθλια πέρυσι, φέτος γιόρτασε για τα καλά, πιο όμορφη, ανανεωμένη και ερωτευμένη από ποτέ.

Το αγόρι της και χορευτής της Casper Smart, έκανε ένα πάρτυ έκπληξη στη λατίνα σταρ σε ένα υπερπολυτελές γιοτ που νοίκιαζε και άραξε στην μαρίνα του ανατολικού Manhattan. Κάλυψε τα μάτια της με ένα μαντήλι και της τα άνοιξε όταν έφτασαν στο σημείο. Η θεά J.Lo φορούσε ένα κατακόκκινο Tom Ford φόρεμα που αγκάλιαζε τις καυτές καμπύλες της και τόνιζε τη θηλυκότητά της με τα φερμουάρ του. Το πίσω μέρος δε; Το πιο εντυπωσιακό καθώς η πλάτη της έμενε ακάλυπτη και κάρφωνε τα βλέμματα στο τελείωμα ενός ολόχρυσου κουμπώματος φερμουάρ στην αρχή των γλουτών της.

Ο Casper με πιο rnb styling έβαλε ένα maroon blazer και μαύρο πουκάμισο πάνω από το αγαπημένο του παντελόνι, ενώ δεν παρέλειψε τα γυαλιά με χοντρό σκελετό. Η πρώην κριτής του "American Idol" που παραχώρησε όχι και τόσο εγκάρδια τη θέση της στην Britney Spears, γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου του 1969, αλλά μοιάζει λες και κοιμάται στην κατάψυξη! Μόλις άνοιξε τα μάτια της ξέσπασε σε λυγμούς και γέλια από χαρά και συγκίνηση που έβλεπε μαζεμένους συγγενείς και φίλους. Νωρίτερα είχε συναντηθεί με τη φίλη της Jessica Alba η οποία ήταν εκεί με την οικογένειά της αλλά δεν βρέθηκε στο εορταστικό τραπέζι.

Ο Casper σαν καλό φαντασματάκι τα ετοίμασε όλα μόνος του και μάλιστα φρόντισε να φέρει μία τεράστια φωτογραφία της Lopez όταν ήταν μικρή, ενώ η τούρτα που παρήγγειλε ήταν τεράστια σε σχήμα αρκουδάκι και έγραφε 'Happy Birthday BEAR!'. Τα δώρα- τόσο τα δικά του (που πληρώνει εκείνη) όσο και των φίλων, δεν σταμάτησαν να καταfθάνουν στο γιοτ.

Διαβάστε ακόμη:

Heidi Klum: Βόλτα στο μουσείο φορώντας το ίδιο κραγιόν με τις κόρες της!

H Marilyn Monroe ήταν μία χαρούμενη babysitter

Oλυμπιακοί Αγώνες Λονδίνο 2012: Το ρατσιστικό σχόλιο της πρωταθλήτριας στίβου Βούλας Παπαχρήστου(updates)