Demi Moore: Βρήκε νέο έρωτα για να ζηλέψει ο Ashton;

Γωγώ Φούντα
Demi Moore: Βρήκε νέο έρωτα για να ζηλέψει ο Ashton;

O Αshton όμως θα τσιμπήσει ή απλώς θα αδιαφορήσει;

Και το σήριαλ με πρωταγωνίστρια την οικογένεια Willis και φυσικά την πέτρα του σκανδάλου Ashton Kutcher, καλά κρατεί. Αφού πληροφορηθήκαμε ότι οι κόρες της Demi Moore δεν θέλουν να ακούσουν ούτε τη φωνή της, τηλεφωνικά πάντα, και ότι η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού εξαιτίας του ειδυλλίου μεταξύ του Ashton και της Mila Kunis, φαίνεται ότι πήρε απόφαση να σταματήσει το... μοιρολόι και να περάσει στην αντεπίθεση!

Σύμφωνα με αποκλειστικό υλικό που δημοσίευσε το περιοδικό Life & Style η 49χρονη ηθοποιός διατηρεί εδώ και λίγο καιρό δεσμό με τον κατά 12 χρόνια νεότερό της και επίσης ηθοποιό Martin Henderson. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το νεοσύστατο ζεύγος σε ρομαντικό γεύμα σε γνωστό εστιατόριο του New Preston. « Η Demi όταν ακούστηκε το αγαπημένο της τραγούδι, άρχισε να τραγουδάει, να χορεύει και φλερτάρει με το σύντροφό της. Ήταν πολύ άνετοι μεταξύ τους», δηλώνει άτομο που βρέθηκε στο μαγαζί.

Στη συνέχεια οι δυο τους έκαναν τα ψώνια της ημέρας και επέστρεψαν στο σπίτι που νοικιάζουν αυτή την περίοδο για τις διακοπές τους. Τρεις μέρες νωρίτερα, το ερωτευμένο ζεύγος επισκέφθηκε φιλικό σπίτι όπου και δείπνησε συντροφιά με καλούς φίλους. Μάλιστα, άτομο της παρέας αποκαλύπτει: «Δε σταμάτησαν να συζητούν και να γελάνε. Επίσης, η Demi έδειχνε πολύ υγιής, ομιλητική και χαρούμενη».

Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι η συγκεκριμένη σχέση είναι αληθινή. Ή τουλάχιστον ότι οι λόγοι για τους οποίους δημιουργήθηκε είναι ο έρωτας και η αγάπη. Η αλήθεια είναι, ότι παρά το γεγονός ότι η διάσημη ηθοποιός μας είναι ιδιαιτέρως συμπαθής, είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι όλα αυτά τα κάνει για αντίποινα στον πρώην Ashton, τον οποίο βέβαια δεν ξέρουμε κατά πόσο τον ενδιαφέρει πια. Καλύτερα λοιπόν, μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε, να ηρεμήσει και να ασχοληθεί με τον εαυτό της και τις κόρες της και να αφήσει τους έρωτες για αργότερα. Γιατί δυστυχώς το να θάβεις ένα πρόβλημα, δε σημαίνει ότι το λύνεις κιόλας.

Και τελοσπάντων βρε Demi, δε χάθηκαν οι άντρες...

Διαβάστε επίσης:

Demi Moore: Έπαθε νευρικό κλονισμό όταν είδε τα φιλιά του Ashton και της Mila

Demi Moore: Οι κόρες της δε θέλουν να ακούσουν ούτε τη... φωνή της