Kristen Stewart: παραδέχτηκε δημόσια την απιστία και ζητά συγνώμη

Kristen Stewart: παραδέχτηκε δημόσια την απιστία και ζητά συγνώμη

Δείτε τις φωτογραφίεςπου την "καίνε" και διαβάστε την ανακοίνωση.

Μία μέρα μετά τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό "Us weekly" και δείχνουν την Kristen να αγκαλιάζει και να ερωτοτροπεί με τον σκηνοθέτη της ταινίας "Η χιονάτη και ο κυνηγός" η ηθοποιός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία ζητά συγνώμη στο Robert Pattinson.

Η δήλωση λέει τα εξής:
«Είμαι βαθιά λυπημένη για τον πόνο και την ντροπή που έχω προκαλέσει στους κοντινούς μου ανθρώπους και σε όσους έχουν επηρεαστεί από αυτό. Αυτή η στιγμιαία απερισκεψία, έθεσε σε κίνδυνο το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, το πρόσωπο που αγαπώ και σέβομαι περισσότερο, τον Rob. Τον αγαπώ, τον αγαπώ, συγνώμη».

Ο σκηνοθέτης με τον οποίο η Kristen παραδέχτηκε ότι απάτησε τον Robert, είναι ο Rupert Sanders 41 ετών παντρεμένος με δύο παιδιά. Ο ίδιος επίσης μετανοιωμενος δήλωσε στο People.com: «Είμαι εντελώς ταραγμένος για τον πόνο που έχω προκαλέσει στην οικογένειά μου. Η όμορφη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, είναι το μόνο που έχω σε αυτόν τον κόσμο. Τους αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Προσεύχομαι να το ξεπεράσουμε μαζί».

Σοκαριστικά νέα όχι μόνο για τους fun του ζευγαριού ή της ταινίας, αλλά για όλους. Τουλάχιστον αν ο Robert αποφασίσει να εγκαταλείψει ποτέ την Kristen, δεν θα έχει καμία δυσκολία να βρει αντικαταστάτρια.

Διαβάστε επίσης:

H Kristen Stewart κεράτωσε τον Robert Pattinson (δύο φορές)