Lolo Jones: η καλλονή αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων που δηλώνει παρθένα

Lolo Jones: η καλλονή αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων που δηλώνει παρθένα

Ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει καταφέριε ποτέ στη ζωή της η διάσημη αθλήτρια;

Η Αμερικανή εμποδίστρια Lolo Jones έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών και φανταστείτε πως ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι Ολυμπιακοί. Η καλλονή αθλήτρια που κάνει τα βλέμματα να γυρίζουν κάθε φορά που πηδάει τα εμπόδια μίλησε στην εκπομπή «Real Sports with Bryant Gumbel» και κυριολεκτικά έκανε μία εξομολόγηση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις ακόμα και από ανθρώπους της εκκλησίας.

Τώρα θα μας πείτε τι μπορεί να ξεστόμισε η 29χρονη Lolo που να έγινε πρωτοσέλιδο την επόμενη μέρα στο People.com, Los Angeles Times, Washington Post; «Το να παραμείνω παρθένα είναι για μένα το πιο δύσκολο πράγμα, πιο δύσκολο κι από την προπόνηση για του Ολυμπιακούς Αγώνες», παραδέχεται το νεαρό κορίτσι που συνεχίζει λέγοντας πως πρόκειται για ένα δώρο που θέλει να κάνει μόνο στον άντρα της.

Σα να μην έφταναν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την ερωτική της ζωή, η Jones τουίταρε τις απόψεις της περί παρθενίας, αυξάνοντας κατά 40% τους followers που την ακολουθούν.

Όλα καλά με τα πιστεύω της ταλαντούχας αθλήτριας, απλά έχοντας υπόψη την Britney Spears και τη Miley Cyrus που δήλωναν παρθένες μέχρι που ξέφυγαν από τον καλό δρόμο, ελπίζουμε να μην έχει την αντίστοιχη κατάληξη πριν προλάβει να παντρευτεί και να γνωρίσει τον έρωτα από τον άντρα της.