Οικογένεια Beckham: Δείπνο για τρεις!

Οικογένεια Beckham: Δείπνο για τρεις!

Με στυλ που απαιτεί 10 με τόνο

Ο David Beckham μόλις επέστρεψε στο Λονδίνο μετά από τον αγώνα ποδοσφαίρου της ομάδας του στην Αμερική και δεν έχασε χρόνο να βγάλει τις γυναίκες της ζωής του σε δείπνο, παρά το υπέρ-φορτωμένο πρόγραμμά του. Λίγο πριν το ραντεβού του με τον πρωθυπουργό, απόλαυσε την παρέα της Victoria και της κόρης του Harper, η οποία κάθε μέρα που περνάει να σημειώσουμε ότι γίνεται όλο και πιο όμορφη!

Στο πριβέ εστιατόριο ονόματι London 202 που βρίσκεται στο Notting Hill τους συνέλαβε ο φακός των paparazzi πιο στιλάτους από ποτέ. Η Victoria, 38, πάντα chic επέλεξε ένα φόρεμα από τη δική της συλλογής και κράτησε το look στη διχρωμία tan- cream ακόμη και με τα υπέροχες πλατφόρμες της. Η μικρή Harper, που πρόσφατα συμπλήρωσε τον πρώτο της χρόνο εμφανίστηκε με girlie λευκό φορεματάκι και ασημί glitter στέκα- ενώ ο άντρας της παρέας τίμησε τον οίκο Armani με το ανάλογο γκρι κοστούμι.

Αργότερα ο διεθνής David συζήτησε με τον Cameron, για την πείνα που μαστίζει τα παιδιά του 3ου κόσμου και όχι μόνο πλέον. Ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Lord Coe του ζήτησε να παραμείνει ενεργό μέλος των αγώνων και αναμένεται σήμερα να τον δούμε σε ρόλο έκπληξη κατά την τελετή έναρξής!

Διαβάστε ακόμη:

Jennifer Aniston: Aναβάλλει την μητρότητα λόγω... Justin

Τότε και τώρα: Πως είναι σήμερα η Βάλερι, το κακό κορίτσι από τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς;

Απίστευτο: Η υστερία μιας φαν του Twilight για την απιστία της Stewart!