To δίλημμα του Robert: Να συγχωρήσει την Kristen ή όχι;

Γωγώ Φούντα
To δίλημμα του Robert: Να συγχωρήσει την Kristen ή όχι;

Πάντως τα πράγματα τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι!

Eίναι αναμφισβήτητα το θέμα των ημερών και όχι άδικα. Ο λόγος φυσικά για την υπόθεση απιστίας της Kristen Stewart εις βάρος του Robert Pattinson. Tα τελευταία νέα λοιπόν, θέλουν τη νεαρή star να απολογείται δημοσίως για την πράξη της, έπειτα από απαίτηση του απατημένου Rob, και να τον ικετεύει να την συγχωρήσει.

Ο Robert από την μεριά του, μπορεί να άκουσε πολύ προσεκτικά τα λόγια της αγαπημένης του, αλλά θέλετε ο εγωισμός, θέλετε το σοκ που έχει υποστεί, δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να απαντήσει. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω, ο γόης του Hollywood φέρεται να έχει φύγει από την μονοκατοικία στο L.A στην οποία συγκατοικούσε τα τελευταία χρόνια με την Kristen. Μάλιστα, η ίδια πάντα πηγή αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι μίλησε στο τηλέφωνο με τον Pattinson συντετριμμένο να λέει στην Kristen ότι τον ταπείνωσε. « Ο Rob είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Η εμπιστοσύνη που είχε στην Kristen χάθηκε. Όταν άκουσε την απολογία της δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του», είπε συγκεκριμένα.

Μάλιστα ο ίδιος ο Pattinson ζήτησε από την πρώην(;) αγαπημένη του να απολογηθεί δημόσια, κάτι στο οποίο εκείνη συμφώνησε, θέλοντας ίσως να αποκαταστήσει την τιμή και την αξιοπρέπειά του.

Το πιο ενδιαφέρον όλων πάντως σε σχέση με την υπόθεση, είναι ότι έχουν ανασυρθεί παλαιότερες συνεντεύξεις και εμφανίσεις του ζευγαριού, στις οποίες όλοι πλέον είναι σε θέση να αντιληφθούν τα σημάδια της κρίσης! Όπως για παράδειγμα κάποια λόγια που είχε πει ο Robert τον Απρίλιο σχετικά με την απιστία, « Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί οι άνθρωποι απατούν. Αν δε θέλεις να είσαι με κάποιον, τότε σταμάτα να είσαι. Δεν έχω απατήσει ποτέ και ούτε θα ήθελα. Εφόσον επιλέγω να είμαι με έναν άνθρωπο, του αφιερώνομαι 100%», αλλά και η πρόσφατη εμφάνιση του ζευγαριού στα Teen Choice Awards στα οποία φαίνονταν ψυχροί μεταξύ τους, ενώ κάποιοι υποστήριξαν ότι στα παρασκήνια έριξαν και έναν καυγά!

Πάντως, παραμένει ακόμα άγνωστο πότε ακριβώς έμαθε ο Pattinson τα... κατορθώματα της αγαπημένης του, καθώς οι περισσότεροι αδυνατούν να πιστέψουν ότι τα πληροφορήθηκε ταυτόχρονα με ολόκληρο τον πλανήτη, δύο δηλαδή μέρες πριν.

Όπως και να χει, ο διάσημος ηθοποιός δεν έχει προς το παρόν αποκαλύψει τι σκοπεύει να κάνει και αν πρόκειται να συγχωρήσει την Kristen. Για την ώρα, η άτακτη star μένει μόνη της στο τεράστιο σπίτι τους και αναμένει την μεγάλη απόφαση! Όπως και εμείς φυσικά...

Η υπόθεση όπως φαίνεται, έχει ζουμί... Εν αναμονή εξελίξεων!

Διαβάστε επίσης:

Kristen Stewart: Δείτε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Απίστευτο: Η υστερία μιας φαν του Twilight για την απιστία της Stewart!