Ποια star του Hollywood την είδε λολίτα στα γεράματα;

Γωγώ Φούντα
Ποια star του Hollywood την είδε λολίτα στα γεράματα;

Koρμάρα δε λέμε, αλλά μήπως να το ξανασκεφτεί με το μαγιό;

Μπορεί τα προσωπικά της να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, αλλά το διασημότερο working girl του Hollywood, Melanie Griffith, δε χαμπαριάζει και πολλά, ή τουλάχιστον έτσι δείχνει.

Ο φακός συνέλαβε τη διάσημη ηθοποιό σε μία υπέροχη παραλία της Hawaii, φορώντας ένα girly μαύρο μπικίνι και δείχνοντας πιο fit από ποτέ. Μάλιστα, η πάλαι ποτέ σεξοβόμβα του κινηματογράφου δε σταμάτησε να τραβά φωτογραφίες με τα υπέροχα τοπία.

Πρόσφατα, ο γάμος της Μelanie και του Antonio Banderas μπήκε στο μικροσκόπιο λόγω κάποιων ατασθαλιών του Ισπανού γόη. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις Κάννες για το ομώνυμο φεστιβάλ, εθεάθη σε τρυφερά ενσταντανέ με καλλονή του Bollywood ονόματι Mallika Sherawat. Μάλιστα ο στυλίστας της Ινδής ηθοποιού Ivan Bitton, προέβη στις εξής αποκαλύψεις: « Ο Antonio συνεχώς αγκάλιαζε την Malika και δεν σταματούσε να της λέει πόσο όμορφη είναι. Υπήρχε σίγουρα έλξη μεταξύ τους».

Αυτά είδε και η Μelanie και το έριξε στη γυμναστική και τη δίαιτα. Ομολουγούμε πάντως πως το κορμί της παρά τα 54 χρόνια της και έπειτα από τέσσερα παιδιά, παραμένει σε εξαιρετική φόρμα.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να μη διαφωνήσουμε με την επιλογή του μαγιό το οποίο θα ταίριαζε περισσότερο σε μία 16χρονη λολίτα παρά σε μία ώριμη γυναίκα όσο κορμάρα κι αν είναι. Άλλωστε, πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στη Βρετανία έδειξε ότι η γυναίκα μετά τα 40 καλό θα είναι να προτιμά ολόσωμα μαγιό καθώς συμβαδίζουν περισσότερο με την ηλικία αυτή.

Εξάλλου, αν το κορμί είναι αψεγάδιαστο, βλέπε Melanie, αυτό φαίνεται ότι και να φορέσει κανείς...

Διαβάστε επίσης:

Ώριμο Hollywood, ή αλλιώς 3 θεές των 80ς σε πτώση

Tρεις σπουδαίες κυρίες μαζί στα βραβεία AFI