Ο Gerard Butler μεταξύ Jessica Biel και Uma Thurman

Ανάμεσα σε δύο γυναίκες ο γοητευτικός σκωτσέζος στο πλαίσιο της νέας του ταινίας «Playing the Field».

Ο Gerard Butler έχει αποδείξει κατά καιρούς πως μπορεί να είναι ο απόλυτος ήρωας ταινιών δράσης με χαρακτηριστικά παραδείγματα της ταινίες «300», «RocknRolla» και «Gamer». Ωστόσο ο γοητευτικός σκωτσέζος δε διαθέτει μόνο μύες και αγριάδα αλλά μπορεί να είναι τρυφερός και σέξι κάτι που το έχει αποδείξει με τη συμμετοχή του στις ρομαντικές κομεντί «P.S. I Love You», «The Ugly Truth» και «The Bounty Hunter».

Ο ρομαντικός Gerard θα βρεθεί αυτή τη φορά ανάμεσα σε δύο γυναίκες σύμφωνα με το σενάριο της νέας του ταινίας «Playing the Field». Εκεί υποδύεται έναν πρώην ποδοσφαιριστή ο οποίος θα αναλάβει να γίνει προπονητής στην ομάδα του μικρού γιού του σε μια ύστατη προσπάθεια να βελτιώσει τις σχέσεις του αναστατώτοντας τις μητέρες των μικρων αγοριών.

Ο όμορφος ηθοποιός δε θα αργήσει να βρεθεί μπλεγμένος μεταξύ της Jessica Biel, που υποδύεται την πρώην συζυγό του, και μιας γοητευτικής μητέρας που δεν είναι άλλη από την Uma Thurman. Την σκηνοθεσία της ταινίας Gabriele Muccino έχει αναλάβει ενώ ο Gerard συνυπογράφει την παραγωγή.