Η ολυμπιακή ομάδα κολύμβησης της Αμερικής σε ένα ξεκαρδιστικό must-see βίντεο

Η ολυμπιακή ομάδα κολύμβησης της Αμερικής σε ένα ξεκαρδιστικό must-see βίντεο

Τα παιδιά, εκτός από δεκάδες νίκες και μετάλλια, έχουν και πολύ χιούμορ.

Τους έχουμε στο μυαλό μας σαν μια ξεχωριστή κάστα ανθρώπων, που ουδεμία σχέση έχουν με εμάς και των οποίων μόνος τους στόχος είναι οι νίκες, τα ρεκόρ και οι διακρίσεις. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, οι αθλητές, ακόμα και οι ολυμπιονίκες -ή αυτοί που πρόκειται να γίνουν σύντομα, δεν έχουν μεγάλη διαφορά από εμάς. Αν βάλεις στην άκρη το ταλέντο τους σε ένα συγκεκριμένο άθλημα, τις θυσίες που κάνουν για να επιτύχουν και τη δημοσιότητα που κερδίζουν με κάθε τους νίκη, στο τέλος της ημέρας δεν είναι παρά νεαρά παιδιά που έχουν ανάγκη, όπως όλοι μας, να χαλαρώσουν μαζί με καλή παρέα και να κάνουν την πλάκα τους.

Αυτό ακριβώς, λοιπόν, απέδειξε η ολυμπιακή αποστολή κολύμβησης των ΗΠΑ, οι οποίοι στις 26 Ιουλίου ανέβασαν ένα βίντεο στο youtube το οποίο μέχρι σήμερα, 30 Ιουλίου, έχει φτάσει τα σχεδόν 3εκ. views. Οι αθλητές πήραν το τελευταίο χιτάκι των αμερικάνικων τσαρτς, το (αηδιαστικά) γνωστό πλέον «Call Me Maybe» της Carly Rae Jepsen και, σκηνοθετώντας ένα εξαιρετικά καλοσχεδιασμένο χορευτικό σε διάφορα σημεία εντός και εκτός του υγρού στίβου, δημιούργησαν ένα τρομερά διασκεδαστικό videoclip με πρωταγωνιστές τους ίδιους να κάνουν lip singing πάνω στο κομμάτι.

Ο Michael Phelps, αρκετά πιο κοινωνικός από όσο τον έχουμε συνηθίσει, προσπαθεί να δείξει την χιουμοριστική πλευρά του, ενώ ο Ryan Lochte, ο διάδοχός του για πολλούς, στέλνει ένα καυτό φιλί στην κάμερα στο 1´03´´για όλα τα κορίτσια εκεί έξω. Φυσικά δεν λείπουν και τα χορευτικά, οι μιμήσεις και οι πλάκες από όλη την υπόλοιπη ομάδα των Αμερικανών κολυμβητών, των οποίων το βίντεο καταφέρνει όχι μόνο να τους κάνει πιο οικείους και συμπαθητικούς στο ευρύ κοινό, αλλά και να μας υπενθυμίσει πως δεν πρόκειται παρά για 20χρονα παιδιά με διάθεση για απλό, καθαρό, αθώο, χαβαλέ. Πατήστε το play παρακάτω και σίγουρα δεν θα ξαναδείτε τα 200άρια στους Ολυμπιακούς με το ίδιο μάτι.