Star του σίριαλ “True Blood” επιτέλους γυμνός

Star του σίριαλ “True Blood” επιτέλους γυμνός

Ο τηλεοπτικός λυκάνθρωπος ξεγυμνώνεται.

Χρειάστηκαν μόνο λίγα λεπτά παρουσίας του Joe Manganiello στο διάσημο σίριαλ "True Blood", για να τον μετατρέψουν από άσημο ηθοποιό, σε sex symbol. Ο 36χρονος ηθοποιός -που υποδύεται τον λυκάνθρωπο- μόλις έβγαλε τα μπλουζάκι του είδε τις μετοχές του στο Hollywood να ανεβαίνουν.

Φέτος ξαναέβγαλε τα ρούχα του για τις ανάγκες της ταινίας "Magic Mike" στην οποία εμφανίζεται ως στρίπερ. Ο Joe που έχει ύψος 1.96 μ., χρειάστηκε να προπονηθεί σκληρά για μήνες, ώστε να αποκτήσει αυτό το θηριώδες σώμα, όπως απαιτούσε ο ρόλος του λυκάνθρωπου. Μέχρι το προηγούμενο επεισόδιο του True Blood, ήταν ο μοναδικός από τους ηθοποιούς, που δεν είχε εμφανιστεί γυμνός, όμως ο σκηνοθέτης μας έκανε τη χάρη και αφιέρωσε πολλές γυμνές σκηνές του τηλεοπτικού "κτήνους".

Οι μπροστινές γυμνές σκηνές του, έχουν επεξεργαστεί ψηφιακά, ώστε να "σβήσουν" τα επίμαχα σημεία, όμως η "πίσω όψη" θα σας αποζημιώσει.

Πάντα τέτοια στο σίριαλ, που έτσι και αλλιώς θεωρείται από τις πιο σέξι σειρές, που παίζονται στην -καλωδιακή φυσικά- τηλεόραση.

Προειδοποίηση: Οι φωτογραφίες περιέχουν γυμνές σκηνές.

Διαβάστε Επίσης:

True Blood : Οι άντρες πρωταγωνιστές θέλουν να κάνουν sex μεταξύ τους

True Blood: Έγινε σειρά... ομορφιάς