Μπείτε στο σπίτι της Λυδίας Παπαϊωάννου

Μπείτε στο σπίτι της Λυδίας Παπαϊωάννου

Και δείτε τη να ποζάρει με στυλ

Η Λυδίας Παπαϊωάννου, άνοιξε το σπίτι της και την πολύχρωμη ντουλάπα της στο site Imatiothiki.com μέσα από πολλές ζωντανές φωτογραφίες, με το ιδιαίτερο στυλ που τη χαρακτηρίζει.

Η Λυδία ποζάρει με το φρέσκο ύφος της κρατώντας τη σανίδα του surf, φορώντας τα βρώμικα sneakers της και το χαμόγελό της ή τα λαμπερά της ψηλοτάκουνα. Φωτογραφίζεται με hipster διάθεση και με glam looks, δείχνοντας σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού, τον πολύπλευρο χαρακτήρα της.

Μιλά για το ξεκίνημά της στην Imako, όπου έγραφε για τέχνη, events και ό, τι ενδιαφέρον είχε να δώσει αυτή η πόλη ενώ παράλληλα εργαζόταν σε ένα μπαρ στο Κολωνάκι ως λάντζα, σερβιτόρα και αργότερα υποδοχή, κάνοντας χιούμορ με τους πελάτες. Κάπως έτσι, μέσα από ένα αστείο γώρισε τον ιδιοκτήτη του MAD Tv και απέκτησε τη δική της εκπομπή στο αγαπημένο μουσικό κανάλι. Μιλά για το αγαπημένο της άρθρο ύστερα από μία συναυλία της Britney Spears, την καθημερινότητά της στο Cosmopolitan και το Mission Lydia, θέτονταςως στόχο να πάρει επιτέλους το πτυχίο της στη Δημοσιογραφία.

Η Λυδία κυκλοφορεί με tennis shoes όλη μέρα αλλά όταν πρόκειται για επίσημα events ντύνεται ανάλογα. Φοβάται τα πουλιά μεν, αλλά υπάρχουν παντού στο σπίτι της ακόμη και σαν τατουάζ επάνω της! Αμέτρητα περιοδικά, funly στοιχεία και μινιμαλισμός ενωμένος με το παλιό σχεδόν vintage style. Δεν έχετε παρά να δείτε τις φωτογραφίες και να πάρετε μία γερή δόση από Λυδία!

Διαβάστε ακόμη:

Η Rachel Zoe παρουσιάζει το δωμάτιο του γιου της (video)

Mel Gibson: Η οικογενειακή έπαυλη του έκπτωτου superstar προς πώληση

Ένας μικρός γαλάζιος μικρόκοσμος στο Rotterdam