Ποια σταρ εγκλωβίστηκε μέσα στο εκμαγείο του νέου της ρόλου;

Ποια σταρ εγκλωβίστηκε μέσα στο εκμαγείο του νέου της ρόλου;

Έπαθε κρίση πανικού μέχρι να ολοκληρωθεί το μακιγιάζ!

Η Βασίλισσα της τηλεθέασης εγκλωβίστηκε στο εκμαγείο που της ετοίμαζε η ομάδα του μακιγιάζ για της ανάγκες του νέου της ρόλου σε μεγάλη Hollywood-ιανή παραγωγή. Λίγο ακομη και θα έσκαγε καθώς η σιλικόνη είχε καλύψει τις τρύπες που είχαν ανοιχτεί για να αναπνέει από τη μύτη!

H Oprah Winfrey, μπορεί να είναι η πιο διάσημη παρουσιάστρια της Αμερικής, ξεκίνησε όμως την καριέρα της ως ηθοποιός και πολλά υποσχόμενη. Τη μεγάλη της αγάπη, την υποκριτική, δεν την ξέχασε ποτέ. Η Oprah πρωταγωνιστεί στο πολυαναμενόμενο The Buttler και τα γυρίσματα την έχουν συναρπάσσει μιας και είναι ο πρώτος σημαντικός της ρόλος από την ταινία The Beloved.

Τα tweets και posts της σχετικά με τις προετοιμασίες είναι συνεχή και συνοδεύονται σχεδόν πάντα από τις ανάλογες φωτογραφίες που προαναγγέλουν την επιστροφή της στη μεγάλη οθόνη. Η ταινία του Lee Daniels, πραγματεύεται την πραγματική ιστορία του Eugene Allen, του πιο παλιού buttler στον Λευκό Οίκο ο οποίος εργάστηκε για επτά διαφορετικούς προέδρους των ΗΠΑ. Πρωταγωνιστεί ο Forest Whitaker και η Oprah ως σύζυγός του.

Μόλις το εκμαγείο αφαιρέθηκε και διορθώθηκε η Oprah πόσταρε στο twitter φωρογραφίες συνοδευόμενες από χιουμοριστικά tweets τύπου: «Νιώθω λίγο κλειστοφοβικά εδώ μέσα» και «Τώρα γελάμε αλλά προηγουμένως παραλίγο να σκάσω- δεν αστειεύομαι καθόλου».