Η Halle Berry και ο Gabriel Aubry κήρυξαν ανακωχή

Η Halle Berry και ο Gabriel Aubry κήρυξαν ανακωχή

Φαίνεται πως ο πόλεμος ανάμεσα στο ζευγάρι σταμάτησε, τουλάχιστον προς το παρόν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις από το μέτωπο της δικαστικής διαμάχης του πρώην ζευγαριού για την κηδεμονία της 3χρονης κόρης τους, και όλα τα ευτράπελα που μαθεύτηκαν μέσα από αυτήν, η Berry μάλλον κατάφερε να βρει μια χρυσή τομή μαζί με τον Aubry στο θέμα. Ή τουλάχιστον, έμαθαν να μην αφήνουν να δημοσιεύεται ούτε καν η παραμικρή αρνητική λεπτομέρεια –και υπήρξαν πολλές.

Τα δημοσιεύματα, λοιπόν, θέλουν τον Gabriel να επιστρέφει στη Νέα Υόρκη και να αναλαμβάνει τον ρόλο του μπαμπά αλλά και της μαμάς, όσο η Halle θα είναι απασχολημένη με τα γυρίσματα της νέας της ταινίας. Και μιλάμε για ένα μεγάλο βήμα, μιας και η Berry, παρότι κέρδισε την φυσική κηδεμονία της μικρής Nahla, επέλεξε τον πρώην άντρα της να είναι ο κύριος κηδεμόνας της κόρης της, όσο αυτή βρίσκεται στη δουλειά, παρά τις όποιες προσβολές είχαν ανταλλάξει τον περασμένο καιρό.

Ο χρόνος θα δείξει για το πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία, προς το παρόν και οι δύο δηλώνουν ικανοποιημένοι -ειδικά ο Aubry που από μεγάλος χαμένος της υπόθεσης κατάφερε να κερδίσει μια σημαντική ευκαιρία για να αλλάξει τον χαρακτήρα του.