Βγήκαν οι Kardashian παγανιά

Γωγώ Φούντα
Βγήκαν οι Kardashian παγανιά

Οι ανεπάγγελτες αδερφές που έγιναν superstars!

Γράψαμε για τα καλύτερα κορμιά της παραλίας, γράψαμε για τα ωραιότερα μαγιό, ήρθε η ώρα να γράψουμε για μία υπερδιάσημη οικογένεια, της οποία τα μέλη γνωρίζουν πλούτο, δόξα και λάμψη, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο!

Aναφερόμαστε φυσικά στη γνωστή και μη εξαιρεταία οικογένεια Kardashian και πιο συγκεκριμένα στις τρεις αδερφούλες Κim, Kourtney και Khloe. Πρόκειται για τρεις ιδιάζουσες περιπτώσεις, και κυρίως η πρωτότοκη Kim, οι οποίες χωρίς ποτέ να έχουμε μάθει τι είναι και τι κάνουν, όλοι τις γνωρίζουμε και μάλιστα διαβάζουμε γι' αυτές μανιωδώς σε περιοδικά και sites.

Kαι μπορεί το χειμώνα τα εν λόγω κορίτσια να εμφανίζονταν ντυμένες, πάντα με τα ακριβότερα ρούχα και κοσμήματα, τώρα το καλοκαίρι όμως απελευθέρωσαν όλο τον καταπιεσμένο τους ναρκσισσισμό και ποζάρουν προκλητικά και όλο νάζι στο φακό, φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι τα οποία καλύπτουν τα ελάχιστα και καμιά φορά ούτε κι αυτά!

Γιατί, μπορεί φυσικά να λατρεύουμε τις καμπύλες και την μεσογειακή ομορφιά, αλλά κάποιες φορές θα πρέπει να αναδεικνύονται και σωστά. Φαίνεται λοιπόν πως οι αδερφές Kardashian δεν έχουν το συγκεκριμένο ταλέντο με αποτέλεσμα να εμφανίζονται μονίμως με μαγιό 3 νούμερα μικρότερα, ίσως και παιδικά, και να μοιάζουν περισσότερο με καρικατούρες παρά με σέξι θηλυκά.

Το star system βέβαια και οι νόμοι του είναι πολύ συγκεκριμένοι και έχουν αναγάγει τα εν λόγω κορίτσια σε stars πρώτου μεγέθους, χωρίς ποτέ τους να έχουν εργαστεί και χωρίς ποτέ τους να έχουν επιδείξει κάποιου είδους ταλέντο! Απλώς έτυχε να είναι πλούσιες, κακομαθημένες και να γνωρίζουν ακριβώς το πότε και που να βγάλουν τα ρούχα τους και να δημιουργήσουν κάποιο σκάνδαλο!

Το συμπέρασμα λοιπόν από όλα αυτά είναι ότι χρειάζονται οικογενειακώς στυλίστα και ίσως και λίγο ξύλο από τους γονείς τους μπας και βάλουν μυαλό. Γιατί κακά τα ψέματα, ακόμα μία Paris Hilton, και μάλιστα εις τριπλούν, είναι μεγάλο πλήγμα για την ανθρωπότητα!

Διαβάστε επίσης:

Kim Kardashian: τα "πέταξε" πάλι έξω στο twitter

Ποιο celebrity ζευγάρι άργησε μία ώρα να πάει στο fashion show του Stéphane Rolland;