Αshton Kutcher-Mila Kunis: Φωτογραφίες από τις πρώτες τους κοινές διακοπές στο Bali

Γωγώ Φούντα
Αshton Kutcher-Mila Kunis: Φωτογραφίες από τις πρώτες τους κοινές διακοπές στο Bali

Aυστηρώς ακατάλληλες για την Demi!

Μπορεί να βγαίνουν μόλις λίγους μήνες αλλά όπως φαίνεται η σχέση του Ashton Kutcher και της Mila Kunis πάει από το καλό στο καλύτερο.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τα δύο... πιτσουνάκια στο αεροδρόμιο του Bali στο οποίο και πέρασαν τις διακοπές τους και ομολογουμένως έδειχναν πιο ερωτευμένοι και cool από ποτέ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το διάσημο ζεύγος έμεινε σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο με θέα στον Ινδικό Ωκεανό και ιδιωτική παραλία με λευκή άμμο! Το περιποιήθηκε το κορίτσι ο Ashton...

Στις φωτογραφίες, φαίνεται το ζευγάρι να κρατιέται χέρι χέρι ενώ αμφότεροι ήταν ντυμένοι χαλαρά και casual. Οι δυο τους μετρούν ήδη 14 χρόνια γνωριμίας καθώς συμμετείχαν στο That '70s Show στο οποίο μάλιστα είχαν ανταλλάξει και το πρώτο τους φιλί. Επομένως ο δεσμός τους είναι πιο ουσιαστικός και βαθύς από ότι φαίνεται, κάτι που σίγουρα δεν θα αρέσει καθόλου στην πρώην του Ashton, Demi Moore.

Aν λοιπόν τα καυτά φιλιά του ζευγαριού την οδήγησαν σε νευρικό κλονισμό, δε θέλουμε να ξέρουμε τι θα γίνει όταν δει τις συγκεκριμένες εικόνες. Μάλιστα φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε ότι οι δυο τους βλέπουν με πολύ σοβαρό μάτι το δεσμό τους και πως η Mila δεν είναι ακόμη μία περιπέτεια για τον μπερμπάντη Ashton.

Aυτό ίσως να είναι και το τελειωτικό χτύπημα για την πολύπαθη Demi, η οποία πάντα διατηρούσε ελπίδες ότι ο 34χρονος πρώην της τελικά θα επέστρεφε κοντά της.

Αν κρίνουμε πάντως από τις φωτογραφίες, δε θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να είμαστε στη θέση της...

Διαβάστε επίσης:

Ήταν μην πάρουν φόρα ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis

Demi Moore: Έπαθε νευρικό κλονισμό όταν είδε τα φιλιά του Ashton και της Mila

Ashton Kutcher & Mila Kunis: Έπεσε το πρώτο φιλί, έπεσαν και οι μάσκες