Ο Robert Pattinson βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της πρώην του;

Ο Robert Pattinson βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της πρώην του;

Όχι της Kristen βέβαια, της Nina!

Σε παροξυσμό το Hollywood που παρακολουθεί τις τελευταίες φήμες γύρω από το σκάνδαλο με την Kristen Stewart και τον Robert Pattinson. Η δε απατήσασα θα πρέπει να κινηθεί πολύ γρήγορα αν θέλει τον σέξι βρυκόλακα πίσω, γιατί όρμηξε στο παιχνίδι η πρώτη του κοπέλα.

Μετά το κέρατο της Kristen με τον σκηνοθέτη της Rupert Sanders, ο Rob βρήκε παρηγοριά λέγεται στην αγκαλιά της πρώην του Nina Schubert, με την οποία ήταν μαζί 6 χρόνια από τα 17 του, όταν πέρασε στη δραματική μέχρι το 2006. Από τότε που έμαθε για την απιστία της Kristen, μιλάει με την πρώην η οποία φαίνεται πως προσπαθούσε να τον απομακρύνει από την Kristen καιρό. Μάλιστα παρά τα χρόνια που είχαν περάσει χώρια εκείνη είχε δηλώσει: «Οι ιδανικοί άντρες για μένα ήταν εκεί έξω απλά εγώ δεν το είχα καταλάβει τότε. Όταν βγαίνω με άντρες πάντα τους οραματίζομαι 30 χρόνια μετά πώς θα είναι στη ζωή τους. Όπως με τον Rob. Ο Rob θα γίνει φοβερός μπαμπάς».

Σύμφωνα με πηγές η Nina του πρότεινε να φύγουν μέχρι να ηρεμήσει, όμως εκείνος αρνήθηκε μη θέλοντας να μπερδευτεί συναισθηματικά και παίρνει το χρόνο του μόνος. Πάντως φιλικά και μη ο Rob έχει αρκετούς γυναικείους ώμους για να κλάψει: Reese Witherspoon, Katy Perry και τώρα η... πρώην! Για να δούμε....

Διαβάστε ακόμη:

Ο Robert Pattinson θα τα ξεκαθαρίσει όλα live: Ετοιμαστείτε!

Robert Pattinson: Δείτε το σπίτι που κρύβεται

Kristen Stewart σε μαύρα χάλια