Celebrity φιλιά: Όταν οι stars δείχνουν αγάπη

Γωγώ Φούντα
Celebrity φιλιά: Όταν οι stars δείχνουν αγάπη

Φιληθείτε γιατί χανόμαστε!

Μπορεί να είναι superstars, μπορεί στα πόδια τους να στρώνονται εκατομμύρια και μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ότι επιθυμούν, αλλά κατά βάθος είναι κι αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες, πάθη και κυρίως αισθήματα. Δεν είναι λίγες λοιπόν οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει τσακώσει εγχώριους και ξένους celebrity σε δημόσιες επιδείξεις αγάπης και έρωτα, γνωρίζοντας φυσικά ότι τα φλας παίρνουν φωτιά και στην κυριολεξία να αδιαφορούν.

Eίναι το πιο διάσημο και πολυφωτογραφημένο ζευγάρι στον κόσμο. Ο λόγος φυσικά για τους Brangelina, οι οποίοι μπορεί γενικότερα να μην είναι ιδιαιτέρως διαχυτικοί μεταξύ τους σε δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο κάποιες φορές νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν την αγάπη και τον έρωτά τους όπως στη συγκεριμένη. Το αντίπαλον δέος των Brangelina, το ζεύγος Aniston-Theroux, μπορεί να περνά κρίσεις σχεδόν μία φορά τη βδομάδα, αλλά όταν πρόκειται για σημαντικά γεγονότα όπως η τελετή αποκάλυψης του αστεριού της Jennifer στη Hall Of Fame, τότε οι διαφορές μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και τη θέση τους παίρνει ένα ζεστό και τρυφερό φιλί.

Tι κι αν δεν είναι ζευγάρι πλέον και μάλιστα βρίσκονται και εν μέσω δικαστικής διαμάχης; Όταν αναλαμβάνει δράση ο τρελούτσικος Tom Cruise, τότε τίποτα δεν μπορεί να είναι απλό και τυπικό. Κάπως έτσι συνέβη και με το άκρως κινηματογραφικό φιλί που έδωσε στην Katie Holmes στο κόκκινο χαλί. Βέβαια το θέαμα ήταν λίγο αστείο, καθώς η πρώην του του ρίχνει 1-2 κεφάλια, αλλά είναι φανερό, τουλάχιστον στην προκειμένη, ότι ο έρως ύψος δεν κοιτά! Σε μία άκρως αισθησιακή και ίσως προκλητική πόζα συνέλαβε ο φακός τα είδωλα των εφήβων Justin Bieber και Selena Gomez και αν κρίνουμε από τη στάση μάλλον το πάθος ανάμεσά τους ξεχειλίζει! Τι σου είναι τα νιάτα...

Eίναι η βασίλισσα της pop και της επιτρέπεται να κάνει ότι θέλει! Ανάμεσα σε αυτά, να φιλάει όλο πάθος το νέο της toyboy ακόμα και αν ξέρει ότι οι κινήσεις της καταγράφονται! Και μιας και μιλήσαμε για toyboys, σε τρυφερή περίπτυξη συνέλαβε ο φακός και το έταιρο cougar Jennifer Lopez να αγκαλιάζει τρυφερά και να γεμίζει φιλιά το αγόρι της Casper Smart.

Ένα από τα πιο όμορφα και αναπάντεχα φιλιά ήταν αυτό που ζήσαμε πρόσφατα με το ζεύγος Beckham. Οι δυο τους παρακολουθούσαν αγώνα μπάσκετ και όπως ήταν αναμενόμενο η κάμερα εστίασε στο διάσημο ζευγάρι. Ο David χωρίς να χάσει στιγμή έσκυψε και έδωσε ένα φιλί διαρκείας στη σαστισμένη Victoria ενώ το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα! Άκρως αισθησιακό και ερωτικό ήταν το φιλί ακόμα ενός πρώην ζευγαριού, της Heidi Klum και του Seal. Το σκηνικό, με τους δυο τους να είναι ξαπλωμένοι με τα μαγιό τους σε μία βάρκα ήταν άκρως ειδυλλιακό, ενώ αν κρίνουμε από το πάθος τους μάλλον δεν είχαν ακόμα στο μυαλό τους το διαζύγιο.

To πιο επίσημο, κλασικό και σίγουρα διάσημο φιλί με διαφορά είναι αυτό του πρίγκιπα William και της Kate Middleton λίγο μετά το βασιλικό τους γάμο στο μπαλκόνι του παλατιού. Μια σκηνή που έχουμε δει και ξαναδεί αλλά ποτέ δε χορταίνουμε.

Και για το τέλος, κρατήσαμε ένα εγχώριο φιλί, μεταξύ δύο διάσημων, όμορφων και πολύ ερωτευμένων ανθρώπων. Αναφερόμαστε φυσικά στο Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη οι οποίοι δε διστάζουν να εκδηλώνουν τον έρωτά τους με την πρώτη ευκαιρία, αποδεικνύοντας πως όσα χρόνια και αν περάσουν, η σχέση τους παραμένει παθιασμένη και φρέσκια όπως την πρώτη μέρα.