Ο Σάκης Ρουβάς (και οι άλλοι) στην Μύκονο

Γωγώ Φούντα
Ο Σάκης Ρουβάς (και οι άλλοι) στην Μύκονο

Το κοσμοπολίτικο νησί βούλιαξε από κόσμο!

O Aύγουστος είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός μήνας και όταν συνδυάζεται με τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, την Μύκονο, το αποτέλεσμα είναι πληθώρα αστέρων να βολτάρουν στα σοκάκια και να ξεροψήνονται στις υπέροχες παραλίες του νησιού.

Μπορεί από τις αρχές Ιουνίου η κίνηση στο νησί να είναι ιδιαιτέρως μεγάλη, αλλά τις τελευταίες μέρες κυριολεκτικά βουλιάζει από κόσμο! Στα γραφικά λοιπόν σοκάκια τσακώσαμε τον απόλυτο Έλληνα star Σάκη Ρουβά, να βολτάρει μόνος του και με άκρως καλοκαιρινό look, ενώ για ακόμη μία φορά ήταν εκθαμβωτικός. Ακόμα μία μεγάλη star, η Άννα Βίσση, επέλεξε το νησί των ανέμων για τις διακοπές της, ενώ στην παρέα της βρέθηκε και η Δέσποινα Μοιραράκη.

Ανανεωμένη και πιο fit από ποτέ είδαμε την Εύα Καιλή με ένα άκρως αποκαλυπτικό μπικίνι να κάνει τις βουτιές της, ενώ παιχνίδια στην άμμο απόλαυσε και μία από τις πιο όμορφες οικογένειες της ελληνικής showbiz, αυτή της Μπέτυς Μαγγίρα και του Δημήτρη Μάζη. Η γνωστή show woman επέλεξε ένα μαύρο μπικίνι που τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ δε σταμάτησε να παίζει με την κορούλα της Ανδριάννα.

Μόνιμοι κάτοικοι Μυκόνου κοντεύουν να γίνουν οι Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας οι οποίοι βρίσκονται ήδη αρκετές βδομάδες στο νησί. Οι δυο τους απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, πάντα με προσοχή λόγω της εγκυμοσύνης της Μαριέττας, ενώ τα βράδια προτιμούν να τα περνούν ήσυχα με φίλους.

Mόνη της αλλά ιδιαιτέρως αδυνατισμένη και ανανεωμένη τσάκωσε ο φακός την Κατερίνα Γκαγκάκη στα σοκάκια, ενώ είδαμε και την μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ Νίκο Γκάλη με τη σύζυγό του Ελένη Παναγιώτου σε γνωστό εστιατόριο.

Να κάνουν τις βουτιές τους σε μία από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού είδαμε τον Μάνο Γαβρά, το Nick Giannopoulos, τον Μιχάλη Ζαμπίδη και το Γιώργο Σατσίδη αλλά και την Μαίρη Μηλιαρέση στη βραδινή της έξοδο συντροφιά με την μονάκριβη κόρη της.

Tέλος, για ολιγοήμερες διακοπές στο νησί βρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός Kωνσταντίνος Καραμανλής με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαίτη και τα δίδυμα παιδιά τους...

Εν αναμονή ακόμα περισσότερων λαμπερών αφίξεων στο όμορφο νησί...

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί είναι οι Έλληνες θεοί του φετινού καλοκαιριού

Stars στην παραλία: Αυτές είναι οι εμφανίσεις που λατρέψαμε