Σοκ: Σε ποια 42χρονη star ανήκει αυτή η φαλάκρα;

Γωγώ Φούντα
Σοκ: Σε ποια 42χρονη star ανήκει αυτή η φαλάκρα;

Κι όμως πρόκειται για μία από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη...

Υπήρξε η απόλυτη γαζέλα της πασαρέλας και ένα από τα κορυφαία supermodels των '90s. Ο λόγος για τη Naomi Campbell και τις σοκαριστικές εικόνες της που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το supermodel απολαμβάνει τις διακοπές της στην εξωτική Ibiza και ενώ το κορμί της και γενικότερα η εμφάνισή της παραμένουν όπως πάντα αψεγάδιαστα, δε θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και για την κατάσταση των μαλλιών της.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν μία σχεδόν φαλακρή Naomi, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος τους κεφαλιού, η οποία αναγνωρίζεται με δυσκολία. Είναι γνωστό εδώ και χρόνια το πρόβλημα της star, καθώς πάσχει από αλωπεκίαση, πάθηση την οποία σύμφωνα με ειδικούς κληρονόμησε από τη χρόνια κακομεταχείριση των μαλλιών της αλλά και των extension που συνηθίζει να φοράει.

Η ειδικός σε τέτοια θέματα Tatiana Karelina λέει: « Η αλωπεκίαση είναι μία ύπουλη ασθένεια καθώς δεν εξελίσσεται όπως και οι υπόλοιπες παθήσεις του τριχωτού της κεφαλής. Συνήθως προκαλείται από τα extension και δεν είναι μόνιμη, καθώς με την κατάλληλη θεραπεία το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί. Στην περίπτωση βέβαια της Naomi, το πρόβλημα πιθανότατα να είναι μόνιμο».

Άλλες star που έχουν κατά καιρούς υποφέρει από τη συγκεκριμένη πάθηση, και όλες φυσικά από τα ίδια αίτια, είναι οι Paris Hilton, Victoria Beckham, Britney Spears και Alexandra Burke. Στην περίπτωσή τους βέβαια τα μαλλιά επανήλθαν, κάτι που ίσως να μην ισχύει για τη Naomi καθώς αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα αρκετά χρόνια.

Τελικά, όποιος θέλει τα πολλά (μαλλιά) χάνει και τα λίγα...

Διαβάστε επίσης:

42άρα και αψεγάδιαστη με μικροσκοπικό μπικίνι!

Τι ετοιμάζουν οι Naomi, Karolina και Coco;