Τότε και τώρα: Πως ήταν οι διάσημες καμπύλες της Kim Kardashian μερικά χρόνια πριν;

Τότε και τώρα: Πως ήταν οι διάσημες καμπύλες της Kim Kardashian μερικά χρόνια πριν;

Μία Kardashian δε γερνά ποτέ. Η Kim το αποδεικνύει.

Η Kim Kardashian, καμάρι της γνωστής οικογενείας και διασημότερη όλων των αδερφών είναι λαοφιλής για δύο κυρίως πράγματα. Αρχικά τα οπίσθια της που είναι το πρότυπο κάθε ζουμερής γυναίκας με καμπύλες και δευτερευόντως για την ανυπαρξία πραγματικής αιτίας που είναι celebrity.

Η πάλαι ποτέ φίλη της Paris Hilton που την ακολουθούσε στα party και τα ξενύχτια βαρέθηκε να είναι στην σκιά της φίλης και καθώς ο κόσμος δεν αρκούνταν να βλέπει καμπύλες μόνο στα οπίσθια της J.Lo, η Kim, εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη διάσημων γυναικών με μνημειώδεις γλουτούς προς όφελος της. Και επειδή είναι κορίτσι από σπίτι είπε να γίνει διάσημη μαζί με όλη την οικογένεια. Έτσι συλλογικά θεώρησαν πως ο καλύτερος τρόπος είναι μάλλον ευκαιρία να δείξουν ότι τα λεφτά που τους τρέχουν από τα μπατζάκια σε ένα reality που λέγεται «Keeping up with the Kardashians». Τελικά είχαν δίκιο, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα που έκανε την οικογένεια τους ένα τεράστιο brand name.

Θέλετε το μαύρισμα τους, θέλετε τα πολλά τετραγωνικά της βίλας τους, θέλετε ο αριθμός της οικογένειας το reality έγινε τεράστια επιτυχία και οι αδερφές Kardashian ακόμα πιο πλούσιες και γνωστές. Η Kim από το στυλ νεόπλουτη, demi-βλάχα πήγε στο στυλ fashion icon και μάλιστα με τα χρόνια το κορίτσι που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα εμπνεύσει ούτε γάτα με το ντύσιμο της, τελικά έχει γίνει πετυχημένη σχεδιάστρια και style icon. Μέχρι και το NY magazine την έβαλε στο εξώφυλλο του τελευταίου, σχετικό με τη μόδα, τεύχους του. Μπράβο Kim τα έχεις καταφέρει περίφημα. Να ξέρεις ότι μπορεί να είμαστε λίγο επικριτικοί μαζί σου, αλλά αγαπάμε τη θηλυκή σιλούετα σου. Έτσι, κορίτσια, καπάρωσε και τον Kanye West. Δασκάλα.

Αν υποστηρίζετε και εσείς τις γυναίκες με καμπύλες μπορείτε να με ακολουθήσετε στο twitter (@cartoondandy)

Διαβάστε περισσότερα:

Kim Kardashian: Αγοράζει Lamborghini στον Kanye για τα γενέθλιά του!

Ποια διάσημη star ντύθηκε Κλεοπάτρα;