Miley Cyrus: Τα έκοψε κοντά!

Miley Cyrus: Τα έκοψε κοντά!

Πώς αλλάζει το μαλλί τον άνθρωπο...

Ύστερα από την αλλαγή στο χρώμα που μας πήγε από το μελίστο πλατινέ, η Miley Cyrus μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα και αναποφασιστικότητα με τις τρίχες της, βρήκε τον εαυτό της! Ή έτσι λέει τέλος πάντων!

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της, καθώς το άλλοτε καστανό κορίτσι με τα πλούσια μαλλιά σήμα κατατεθέν των teenagers, μετατράπηκε σε ξανθομαλλούσα e-mo/ grunge fashionista. Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες στο twitter της ενημερώνοντας βήμα-βήμα τα 7 εκατομμύρια θαυμαστές της για την διαδικασία. Ξεκίνησε με μία φωτογραφία που έδειχνε τον κομμωτή της, Chris McMillan που δημιούργησε το trend του κερέ της Jennifer Aniston όσο έπαιζε στα φιλαράκια, έτοιμο με ένα ψαλίδι να κόψει τον κότσο της!

Η Miley συμπλήρωσε κάτω από τη φωτό: «Να μιλήσετε μόνο αν έχετε να πείτε κάτι καλό. Έχω πάρει την απόφασή μοθυ και τα μαλλιά μου είναι προσκολλημένα στο δικό μου κεφάλι και μόνο. Κανενός άλλου και φεύγουν: bye bye bye».

Σίγουρα πολλοί θα τρόμαξαν αν και δεν γνωρίζουμε πόσοι μίλησαν τελικά. Το αποτέλεσμα πάντως την αποζημιώνει καθότι νομίζουμε της πηγαίνει αφάνταστα και της δίνει στυλ! Πολύ στυλ. Αναμφισβήτητα έχει και το πρόσωπο να το υποστηρίξει μιας και το κοντό μαλλί πάει σε ελάχιστες. Αφού κουρεύτηκε, φόρεσε το ανάλογο outfit με spikes και άρβυλα και συνέχισε το posting, λέγοντας: «Νομίζω μετά από τόσα χρόνια και τόσες αλλαγές, ποτέ άλλοτε δεν ένιωσα τόσο εγώ»! κάποιος μάλιστα στο δρόμο την σταμάτησε και της είπε: «Μοιάζεις στην Miley Cyrus αλλά εσύ είσαι πιο όμορφη από αυτήν».

Συνέχισε με τρελλά χαμόγελα και ατάκες τύπου: «Αχ είμαι τόσο χαρούμενη και ευχαριστημένη! Πραγματική ευτυχίααααα!»

Εμείς ελπίζουμε να το χαρεί και να κατασταλάξει! Εμείς πάντως εγκρίνουμε.

Διαβάστε ακόμη:

Η Miley Cyrus ακόμα πιο ξανθιά!

Η Miley Cyrus πιο edgy από ποτέ

Ποιος star του Hollywood έδιωξε την αρραβωνιαστικιά του από το πλατό;