Ζach Galifianakis: Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Γωγώ Φούντα
Ζach Galifianakis: Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

O Zach σοβαρεύτηκε και έβαλε κουλούρα!

Mπορεί να τον έχουμε συνηθίσει να είναι έξω καρδιά, να κάνει αστεία και να πειράζει ό,τι κινείται, αλλά όταν πρόκειται για την προσωπική του ζωή και δη το γάμο του, ο διάσημος ελληνοαμερικανός κωμικός Zach Galifianakis απαιτεί άκρα μυστικότητα και διακριτικότητα.

Και μάλλον τα κατάφερε, καθώς δύο μόλις μέρες πριν παντρεύτηκε την καλή του και πρώην μπαλαρίνα Mary Quinn Lundberg κυριολεκτικά κάτω από την μύτη φωτογράφων και ρεπόρτερ! Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό ότι σκόπευε να παντρευτεί, χωρίς φυσικά να αποκαλύψει ποτέ την ακριβή ημερομηνία του γάμου.

Στις 11 Αυγούστου λοιπόν, το ερωτευμένο ζεύγος, ενώθηκε εις σάρκαν μία σε μία κλειστή τελετή στο Βανκούβερ του Καναδά. Οι καλεσμένοι, οι οποίοι δεν ξεπερνούσαν τους 40, ήταν συγγενείς και στενοί τους φίλοι ενώ εντύπωση προκάλεσε η παντελής απουσία των διάσημων φίλων του Zach.

Παρά το γεγονός ότι οι νεόνυμφοι δεν είχαν δώσει καμία λεπτομέρεια για την τελετή σε μία προσπάθειά τους να προστατεύσουν τη συγκεκριμένη μέρα από τα φώτα της δημοσιότητας, οι δαιμόνιοι δημοσιογράφοι ψαχούλευσαν το Twitter του Zach και ανακάλυψαν μία φωτογραφία από τη δεξίωση που έδωσε το ζευγάρι μία ακριβώς μέρα πριν το γάμο με τη λεζάντα: «Τι υπέροχη μέρα για δείπνο πριν το γάμο».

Εμείς ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον και τα παιδιά τους να πάρουν την τρέλα και τον cool χαρακτήρα του μπαμπά τους...

Διαβάστε επίσης:

Που πήγε η γενειάδα του Zach Galifianakis;

Zach Galifianakis