Jennifer Aniston- Justin Theroux: ζευγάρι στη ζωή ζευγάρι και στο στυλ

Jennifer Aniston- Justin Theroux: ζευγάρι στη ζωή ζευγάρι και στο στυλ

Οι δύο ερωτευμένοι ντύνονται πανομοιότυπα διαλέγοντας ίδια ρούχα και αξεσουάρ.

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Το σιαμαίο δίδυμο όπως πολύ συχνά τους αποκαλούν δεν είναι μόνο ζευγάρι στη ζωή, μια και πρόσφατα αρραβωνιάστηκε δίνοντας τέλος στις φήμες για επικείμενο χωρισμό, αλλά και στο ντύσιμο. Δεν ξέρουμε ποιος αντιγράφει ποιον, αν και η rock επιρροή του Justin στη ζωή της Jennifer είναι εμφανής, πάντως εμείς βρήκαμε και σας παρoυσιάζουμε τις στιλιστικές εμμονές των δύο star.

Τα aviator Ray Ban είναι τα πιο κλασικά γυαλιά που φορούσατε από το σχολείο δείχνοντας έτσι τις στιλιστικές σας αναζητήσεις. Οι δύο ερωτευμένοι ακολουθούν το παράδειγμά σας και λανσάρουν δύο πανομοιότυπα ζευγάρια γυαλιά.

Ο Justin είναι γνωστός μηχανόβιος και η Aniston σα γνήσιο κορίτσι δε θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει τα γούστα του αγοριού της. Δερμάτινα παντελόνια και jacket για τον άντρα της σχέσης, δερμάτινο φόρεμα Celine στην πρεμιέρα των Horrible Bosses για τη Jennifer.

Εάν θέλουμε να λανσάρουμε σωστά το bikers στυλ πρέπει να φοράμε και τις σωστές μπότες. Αυτό σκέφτηκαν τα δύο lovebirds και διάλεξαν δύο ίδια ζευγάρια combat boots. Φυσικά της Jennifer είναι Alexander Wang για να μην ξεχνιόμαστε.

Το μαύρο δε χρειάζεται να το σχολιάσουμε, είναι κάτι σα μυστική συμφωνία μεταξύ του rock ζευγαριού που προτιμά να ντύνεται σε πιο σκοτεινούς τόνους, ή στο τσακίρ κέφι να βάλει λίγο γκρι ή λευκό για να σπάσει η μαυρίλα.

Η Aniston φαίνεται πως έμαθε στα 42 της και τα τατουάζ από τον αγαπημένο της που έχει διάφορα χαραγμένα στο σώμα του. Εκείνη διάλεξε να γράψει το όνομα του σκύλου της Norman, που έχασε πρόσφατα, χαμηλά στον αστράγαλο.

Τα καπέλα fedora είναι άλλη μία στυλιστική εμμονή των δύο ερωτευμένων. Μαύρα και σε ίδιο σχέδιο, τα φορούν για να μας θυμίζουν πως εάν δεν ταιριάζανε δε θα συμπεθεριάζανε.

κοσμήματα είναι μία κοινή αγάπη τόσο της Jennifer όσο και του Justin. Eίτε πρόκειται για τα ολοστρόγγυλα charms που φορούν, είτε πάλι για τα χρυσά δαχτυλίδια με τα ονόματά τους, το νέο it ζευγάρι του Hollywood είναι ζευγάρι στο στυλ ζευγάρι και στη ζωή και πολύ μας αρέσει!

Διαβάστε επίσης:

Η Jennifer Aniston είπε «Ι do» στον Justin Theroux
Jennifer Aniston: Χώρισε τον Justin επειδή δεν την παντρεύεται;