Kristen Stewart: Πήρε «πόδι» και από το sequel της Χιονάτης

Γωγώ Φούντα
Kristen Stewart: Πήρε «πόδι» και από το sequel της Χιονάτης

Η καριέρα της διάσημης ηθοποιού πήρε την... κάτω βόλτα;

Eνός κακού μύρια έπονται λέει ο σοφός λαός και η Kristen Stewart το ξέρει καλά αυτό. Αφού ο οίκος Balenciaga, του οποίου το κεντρικό πρόσωπο είχε συμφωνηθεί να είναι η νεαρή star, την απέλυσε, μία νέα απογοήτευση βρίσκεται στα... σκαριά για την Kristen, αυτή τη φορά από την παραγωγή της ταινίας Snow White And The Huntsman.

Σύμφωνα λοιπόν με έντονη φημολογία, η διάσημη πέτρα του σκανδάλου πήρε κυριολεκτικά πόδι από το καστ του sequel της συγκεκριμένης ταινίας. Παρά το γεγονός ότι το αρχικό πλάνο ήταν να υπάρξει δεύτερο μέρος με τους ίδιους πρωταγωνιστές και στο τρίτο η υπόθεση να επικεντρωθεί γύρω από τον Huntsman, Chris Hemsworth, αποφασίστηκε να δοθεί προτεραιότητα στην ιστορία του κυνηγού.

Αν τελικά ισχύσει αυτό, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δούμε την Kristen ούτε σε ένα πλάνο της ταινίας ενώ αν σκηνοθέτης πρόκειται να είναι ο Rupert Sanders παραμένει ακόμα άγνωστο.

Όταν έγινε γνωστή η είδηση, πολλοί έσπευσαν να πουν ότι η εταιρεία παραγωγής τιμωρεί την Kristen για τη συμπεριφορά της, τον Sanders βέβαια όχι, και γι' αυτό προτίμησε να την κρατήσει μακριά από το sequel της ταινίας που έγινε η αιτία γνωριμίας των δύο... παράνομων εραστών.

Από την άλλη βέβαια, υπάρχει και η πιο ρεαλιστική εξήγηση, που θέλει την εταιρεία παραγωγής απλά να μην είναι διατεθειμένη να ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα ώστε να καλύψει το budget της άτακτης superstar.

Πιθανότατα βέβαια, όλα αυτά να είναι απλά εικασίες και στην πραγματικότητα η Kristen να θέλησε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για κάποιο διάστημα καθώς και να κρατηθεί μακριά από το Sanders ώστε να κλείσουν κάποια στόματα που την περιμένουν στη γωνία...

Ο χρόνος θα δείξει...

Διαβάστε επίσης:

Kristen Stewart: Από συνεσταλμένο κορίτσι, αντροχωρίστρα

Που είναι η Kristen, οέο; Στη διαφήμιση για τη Balenciaga πάντως, όχι! (video)

H πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Robert Pattinson μετά το «σκάνδαλο Stewart» (pics & video)