H Katie Holmes μετακομίζει στο νέο της σπίτι

Γωγώ Φούντα
H Katie Holmes μετακομίζει στο νέο της σπίτι

Μητέρα και κόρη έτοιμες για μία νέα αρχή

Η τελευταία πράξη του δράματος Holmes-Cruise, παίχτηκε χθες καθώς φορτηγά μετακόμισης εθεάθησαν έξω από την πολυτελή βίλα του πρώην ζεύγους στο Bel Air.

H Κatie λοιπόν, τα μάζεψε τα πράγματα και όπου φύγει φύγει, κλείνοντας έτσι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της και ακόμα ένα μεγαλύτερο για τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά.

Η διάσημη ηθοποιός έχει ήδη βρει την επόμενη κατοικία της στην οποία πρόκειται να μετακομίσει με την έξι ετών Suri, της οποίας κατάφερε να κερδίσει την πλήρη κηδεμονία έπειτα από δικαστική διαμάχη.

Και παρά το γεγονός ότι οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν αρκετά δύσκολοι και για τα τρία μέλη της οικογένειας Cruise, οι δύο πρώην σύζυγοι φαίνεται πως έχουν ρίξει νερό στο κρασί τους καθώς εξέδωσαν ανακοίνωση η οποία έλεγε τα εξής: «Oτιδήποτε και να έχει συμβεί μεταξύ μας, παραμένουμε γονείς της Suri και προτεραιότητά μας είναι η ευτυχία και η ηρεμία της. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλο για το καλό του παιδιού μας».

Μάνα και κόρη, μετακομίζουν σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Chelsea της Νέας Υόρκης, όπου εκεί θα έχουν επώνυμους γείτονες, ανάμεσά τους ο superstar fashion designer, Marc Jacobs, ενώ το συγκρότημα διαθέτει γυμναστήριο και παιδότοπο.

Καλή αρχή λοιπόν...

Διαβάστε επίσης:

Το αγαπημένο denim πουκάμισο της Katie Holmes

Katie Holmes, ποιος είναι αυτός;

Suri Cruise: Μπήκε για πρώτη φορά σε ταξί και αεροπλάνο γραμμής