Ralph Fiennes: Γιατί στα 49 του μοιάζει με 60;

Ralph Fiennes: Γιατί στα 49 του μοιάζει με 60;

Τι συνέβη στον πρώην σέξι ηθοποιό;

Πώς είναι δυνατόν ένας από τους πιο σέξι και ωραίους άντρες στο Hollywood να έχει χάσει όλη του τη γοητεία, τόσο σύντομα και να μοιάζει σχεδόν 60άρης;

Ο βρετανός ηθοποιός που είναι μόλις 49 χρονών (στις 22 Δεκεμβρίου θα κλείσει τα 50) μίλησε σε συνέντευξη τύπου για την ταινία "The invisible woman", στην οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ο ίδιος. Η είδηση όμως δεν ήταν η ταινία, αλλά η εμφάνισή του, που σχολιάστηκε έντονα.
Ο ηθοποιός, που έγινε διάσημος από την πολυβραβευμένη ταινία του Spielberg "Η Λίστα του Σίντλερ" εμφανίστηκε με ένα απεριποίητο μούσι και με μακριά μαλλιά που όχι μόνο δεν τον κολάκευαν, αλλά τον έκανα να μοιάζει πολύ μεγαλύτερο της ηλικίας του.

Η αλήθεια είναι ότι O Ralph Fiennes, αν και υπήρξε από τους ωραιότερους και σοφιστικέ άντρες της οθόνης, ποτέ δεν στηρίχτηκε στην εξωτερική του εμφάνιση. Το ταλέντο του ήταν το διαβατήριο για την πετυχημένη του καριέρα. Και μπορεί ο ίδιος να έχει την πολυτέλεια να αντιστέκεται στον "ψεύτικο" και λαμπερό κόσμο του Hollywood και να είναι συνειδητή η επιλογή του να αδιαφορεί για την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά είναι κρίμα να βλέπεις ένα πρώην sexy άντρα να γερνάει πριν την ώρα του.