Ποιος σταρ του Hollywood κυκλοφορεί ημίγυμνος, με Calvin Klein σακάκι;

Ποιος σταρ του Hollywood κυκλοφορεί ημίγυμνος, με Calvin Klein σακάκι;

Μετά από ώρες hot yoga!

Μανία με τη yoga, και συγκεκριμένα την hot-yoga, έχει αποκτήσει ο σέξι ηθοποιός Colin Farrell. Ο σταρ φαίνεται ότι έχει βάλει πίσω του τις μέρες που η κοιλίτσα από την υπερβολική κατανάλωση αλκόολ τον συνόδευε και χαίτεται να επιδεικνύει τους σμιλευμένους κοιλιακούς του.

Φεύγοντας λοιπόν, από το γυμναστήριό του στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας εχτές το μεσημέρι, δεν φορούσε τίποτε άλλο από ένα ξεκούμπωτο σακάκι Calvin Klein και μία βαμβακερή βερμούδα ανώ από κάτω ορειβατικά άρβυλα. Έτσι περπάτησε ως απέναντι και επέστρεψε να επιβιβαστεί στην Mercedes που τον περίμενε. Μία άλλη πληροφορία θέλει τον διάσημο ηθοποιό να έφυγε χωρίς εσώρουχο- κάτι που πηγές του γυμναστηρίου λένε πως κάνει συχνά- απλά φορά μία βερμούδα μετά το ντουζ χωρίς πολλά-πολλά!

a3_copy_copy_copy_copy



Ο 36χρονος πρωταγωνιστής του "Total Recall", εκτός από τους κοιλιακούς του έδειξε και την αποφασιστικότητά του ως πατέρας αφού δήλωσε στην πως παρότι οικονομικά έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους δύο γιους του τα πάντα, προτιμά να μην τους κακομάθει και να μην τους τα δίνει όλα.

«Ο ένας από τους γιους μου λατρέυει τις μπάλες ποδοσφαίρου και τα μπαλάκια του τένις- γενικά οτιδήποτε στρογγυλό- ενώ ο άλλος τρελαίνεται με τα τρένα. Τα παιχνίδια τους κρατάνε χαρούμενους και τους δίνω και παγωτό. Μέχρι εκεί φτάνουν οι υπερβολές στην ανατροφή τους».

Διαβάστε ακόμη:

Η Miranda Kerr μας δείχνει τα νέα της εσώρουχα!

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Η Δέσποινα Βανδή, με τους κολλητούς της, στη Θεσσαλονίκη!

Angelina Jolie- Brad Pitt: Γάμος το Σαββατοκύριακο (;)