Η Jennifer και η Άλλη

Η Jennifer και η Άλλη

Γιατί μία body double, πάντα χρειάζεται

Την σιλουέτα της Jennifer Aniston πολλές έχουν ζηλέψει αφού το καλογυμνασμένο σώμα της 43χρονης ηθοποιού «βάζει κάτω» γυναίκες με τα μισά της χρόνια. Παρόλα αυτά, για τα γυρίσματα της ταινίας We Are The Millers στη Βόρεια Καρολίνα, η Aniston αποφάσισε ότι θα χρειαστεί μία body double- μία ηθοποιό, δηλαδή, που θα ντουμπλάρει το σώμα της.

Ο λόγος υποθέτουμε ότι είναι οι αποκαλυπτικές σκηνές που απαιτεί η ταινία, καθώς και οι σκηνές δράσεις, όπου η πρωταγωνίστρια εμφανίζεται με τα εσώρουχά της. Η ηθοποιός, που πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τον Justin Theyroux, χρησιμοποίησε την 22χρονη body double της μόνο όπου αυτή ήταν απολύτως απαραίτητη- στις σκηνές δράσης, δηλαδή, που ο χαρακτήρας που υποδύεται εμφανίζεται με εσώρουχα.

Η νεαρή κασκαντέρ, με το ίδιο ακριβώς hairstyling με την σταρ, φωτογραφήθηκε από τους paparazzi να τρέχει έξω από ένα φλεγόμενο κτίριο, κρατώντας στα χέρια τα ρούχα που λίγο πριν φορούσε η Aniston για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Όσο η Aniston βρίσκεται στη Βόρεια Καρολίνα για τα γυρίσματα, ο μέλλων σύζυγός της είναι στο σπίτι του ζευγαριού στο Λος Άντζελες. Και με όλο το ενδιαφέρον των media στραμμένο στον αρραβώνα τους, όπως είναι φυσικό, η πρωταγωνίστρια των Friends θέλει να προστατέψει την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, ενώ δεν φαίνεται να αποχωρίζεται το δαχτυλίδι που της έδωσε ο καλός της, αυτό που κάνει είναι να το κρύβει, φορώντας το ανάποδα.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς να αποκτήσετε τα υπέροχα πόδια της Jennifer Aniston
Η Aniston απαιτεί προγαμιαίο συμφωνητικό από τον Theroux
Πόσων καρατίων είναι το δαχτυλίδι αρραβώνων της Jennifer Aniston;