Αναγνωρίζετε τη διάσημη καλλονή της φωτογραφίας;

Γωγώ Φούντα
Αναγνωρίζετε τη διάσημη καλλονή της φωτογραφίας;

Eξέπληξε τους πάντες με την εμφάνιση αλλά και το χιούμορ της...

Είναι μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές star του Hollywood, με αμέτρητους θαυμαστές όχι μόνο για τις υποκριτικές της ικανότητες, αλλά και για τα φυσικά της προσόντα. Ο λόγος για τη διάσημη ηθοποιό Liv Tyler, star της τριλογίας Lord Of The Rings και κόρη του επίσης διάσημου τραγουδιστή Steven Tyler.

H Liv λοιπόν θέλησε να αποδείξει ότι εκτός όλων των άλλων διαθέτει και χιούμορ, πραγματοποιώντας μία ιδιαίτερη εμφάνιση στο δημοφιλές αμερικάνικο show Late Night With Jimmy Fallon.

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε μεταμφιεσμένη καθώς φόρεσε μία άκρως γελοία περούκα με ακόμη πιο γελοία... οδοντοστοιχία τα οποία κυριολεκτικά την έκαναν αγνώριστή! Μάλιστα, έδωσε μία μίνι παράσταση με το συμπρωταγωνιστή της στην νέα της ταινία, Robot & Frank ο οποίος είχε ανάλογη αμφίεση!

H διάσημη ηθοποιός δεν ήταν η μοναδική καλεσμένη στο show καθώς στο πλατό βρέθηκε και η Ρωσίδα πρωταθλήτρια του τέννις Maria Sarapova. H αθλήτρια, η οποία μοιάζει περισσότερο με μοντέλο πραγματοποίησε μία άκρως σέξι εμφάνιση, αφήνοντας ικανοποιημένο το αντρικό κοινό που περίμενε κάτι ανάλογο και από την Liv αλλά δυστυχώς δεν του έκανε τη χάρη!

Διαβάστε ακόμη:

Ντέμης Νικολαΐδης: Τι χρώμα έβαψε τα μαλλιά του;

«Δεν παντρεύομαστε ακόμη!»: Δηλώνει η Angelina από τη Χαλκιδική

JLo- πρίγκιπας Harry ξεφαντώνουν δίπλα στην πισίνα