Kristen Stewart: Η πρώτη δημόσια έξοδος μετά το σκάνδαλο

Kristen Stewart: Η πρώτη δημόσια έξοδος μετά το σκάνδαλο

Οι πρώτες της φωτογραφίες!

Μετά από αρκετές βδομάδες απομόνωσης, ήρθε επιτέλους και η ώρα για την Kristen να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από τη δημοσίευση των φωτογραφιών, που της κόστισαν τη σχέση με το Robert Pattinson.

Οι φωτογράφοι την εντόπισαν στο Los Angeles, να επιστρέφει στο αυτοκίνητό της, φορώντας ανάποδα ένα καπέλο, skinny τζιν και κοντό μπλουζάκι που άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά της. Κρατώντας ένα καφέ και κάποια λουλούδια, έδειχνε σαν την παλιά καλή Kristen που δυσανασχετεί με την παρουσία paparazzi.

Τα τελευταία δημοσιεύματα την ήθελαν να φλερτάρει με την κατάθλιψη, να τρέφεται μόνο με junk food και ενεργειακά ποτά και να στέλνει ατέλειωτα μηνύματα συγχώρεσης στον πρώην αγαπημένος της, Robert, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα, έδωσε συνεντεύξεις περπάτησε στο κόκκινο χαλί και απέφυγε τις προσωπικές ερωτήσεις κάνοντας focus στην νέα του ταινία "Cosmopolis".

Μάλλον ήρθε η ώρα για την 22χρονη star, να το πάρει απόφαση και να συνεχίσει τη ζωή της, ενώ διάφορα άρθρα κάνουν λόγο ότι το γεγονός της απιστίας, όχι μόνο κακό δε θα της κάνει, αλλά θα απογειώσει την καριέρα της, βάζοντάς την στην ίδια κατηγορία των "κακών κοριτσιών", μαζί με την Angelina Jolie στα νιάτα της.

Διαβάστε επίσης:

Kristen Stewart: Από συνεσταλμένο κορίτσι, αντροχωρίστρα

H πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Robert Pattinson μετά το «σκάνδαλο Stewart» (pics & video)

Που είναι η Kristen, οέο; Στη διαφήμιση για τη Balenciaga πάντως, όχι! (video)