Ηeidi Klum: Ποζάρει με μαγιό και κόβει την ανάσα (πάλι)

Γωγώ Φούντα
Ηeidi Klum: Ποζάρει με μαγιό και κόβει την ανάσα (πάλι)

To σέξι top model επιδεικνύει όλο καμάρι τους λόγους για τους οποίους είναι διάσημη!

Μπορεί να έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε κάθε τόσο τις νέες φωτογραφίες τις Heidi Klum με μαγιό, αλλά ομολογουμένως το θέαμα δεν είναι καθόλου κακό, το αντίθετο μάλιστα!

Η 39χρονη γερμανίδα καλλονή λοιπόν, ανέβασε μία νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter όπου ποζάρει με φόντο ένα υπέροχο τοπίο, το μαγιό της και τα... δίμετρα πόδια της! Και ναι, αυτή η γυναίκα δεν έχει ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερα παιδιά!

Εκτός φυσικά από το να ποζάρει, η Klum αποδεδειγμένα έχει κι άλλα ταλέντα. Συγκεκριμένα τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε μία εξαιρετική επιχειρηματία καθώς μετά τη δική της σειρά κοσμημάτων αλλά και το δικό της άρωμα σχεδιάζει τη δική της σειρά παιδικών ρούχων. Το supermodel δήλωσε για την νέα της αυτή επαγγελματική κίνηση: « Αποφάσισα να σχεδιάσω ρούχα για παιδιά, αφενός γιατί πιστεύω ότι έχω ωραίες ιδέες για το παιδικό ντύσιμο και αφετέρου γιατί θέλω να κάνω τη ζωή των μαμάδων πιο εύκολη».

Και η Heidi δεν εφησυχάζει ποτέ! Εκτός φυσικά από παιδικά ρούχα, πρόκειται να σχεδιάσει και έπιπλα και γενικότερα αντικείμενα διακόσμησης!

Μάλλον ο χωρισμός της έκανε καλό...

Διαβάστε επίσης:

Heidi Klum: Δηλώνει fan της Katie Holmes

Celebrity κορμάρα ανεβάζει φωτογραφία της με μαγιό στο Twitter. Ποια είναι;

Το σώμα της Heidi Klum: Αποκτήστε το!