Ποια star κάνει jogging, ακόμη και στις διακοπές της στο Παρίσι;

Ποια star κάνει jogging, ακόμη και στις διακοπές της στο Παρίσι;

Δεν γίνονται τυχαία τα ωραία σώματα

Τελικά τίποτε δεν συμβαίνει τυχαία. Ενώ εμείς οι κοινοί θνητή κάθε φορά που θα πάμε διακοπές σε μια ξένη χώρα, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να δοκιμάσουμε την τοπική κουζίνα, υπάρχουν και κείνοι, που όχι μόνο δεν πέφτουν στην παγίδα, αλλά δεν χαλαρώνουν το προπονητικό τους πρόγραμμα ούτε στις διακοπές.

Η Scarlett Johansson προφανώς δεν διατηρεί τυχαία τις εντυπωσιακές της καμπύλες. Ακόμη και στις διακοπές της δεν κάνει διάλειμμα από τις συνήθειες της. Η 27χρονη star βρίσκεται στο Παρίσι, μαζί με τον εδώ και λίγους μήνες αγαπημένο της, τον Nate Naylor, διευθυντικό στέλεχος διαφημιστικής εταιρίας.
Το fit ζευγάρι φωτογραφήθηκε να κάνει jogging στο δεύτερο μεγαλύτερο πάρκο του Παρισιού, το Jardin du Luxembourg. Νωρίτερα την ίδια μέρα η Scarlett ψώνιζε φρούτα και λαχανικά με τον δίδυμο αδελφό της.

Εκτός όμως από τις παραπάνω υγιεινές συνήθειες, οι παπαράτσι φρόντισαν να καταγράψουν και μια "κακή" συνήθειά της. Στη βραδινή της βόλτα με τον αγαπημένο της, η Scarlett περπατά κρατώντας τσιγάρο, κάτι που δεν θα τολμούσε ποτέ να σκεφτεί, αν περπατούσε στο Los Angeles.
Όμως τι πειράζει μια αθώα κακή συνήθεια; Στη Scarlett, θα συγχωρούσαμε πολλά πράγματα.