Πρίγκιπας Χάρι: Γυμνές φωτογραφίες από όργιο (!) στο Λας Βέγκας (pics)

Πρίγκιπας Χάρι: Γυμνές φωτογραφίες από όργιο (!) στο Λας Βέγκας (pics)

Οι φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου και η αντίδραση του παλατιού

Το παλάτι της Μ. Βρετανίας φαίνεται να ταλανίζει ένα ακόμα σκάνδαλο, αφού το αμερικανικό TMZ δημοσίευσε δύο γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι, από την διαμονή του σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.

Ο πρίγκιπας, που πρόσφατα είδαμε να διασκεδάζει σε pool party στο Βέγκας, βρέθηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου διαμένει με την παρέα του και εκεί γνωρίστηκε με μερικές αιθέριες παρουσίες τις οποίες, στη συνέχεια, προσκάλεσε στην VIP σουίτα του, για ένα παιχνίδι strip μπιλιάρδου.

Η συνέχεια φαίνεται στις φωτογραφίες που μάλλον διέρρευσαν από τις καλεσμένες του πρίγκιπα και στις οποίες βλέπουμε τον Χάρι εντελώς γυμνό, να κρατάει τα γεννητικά του όργανα στη μία, αλλά και να αγκαλιάζει μία -επίσης γυμνή- γυναίκα στη δεύτερη. Τα στοιχεία των δύο γυναικών των φωτογραφιών (τα πρόσωπα των οποίων δεν είναι ορατά) δεν είναι γνωστά.

Η πρώτη αντίδραση του παλατιού ήταν η άρνηση για οποιοδήποτε σχόλιο, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, αλλά εμάς κάτι μας λέει ότι η γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, δεν το γλιτώνει το εγκεφαλικό.

Διαβάστε ακόμα:

JLo- πρίγκιπας Harry ξεφαντώνουν δίπλα στην πισίνα
Άφησε τον πρίγκιπα Χάρι «μπουκάλα»!
Kate και William σε σπάνιο, τρυφερό ενσταντανέ