Η Nicole Kidman όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Γωγώ Φούντα
Η Nicole Kidman όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

H διάσημη ηθοποιός ποζάρει για τον Mario Testino και κόβει την ανάσα...

Kυριολεκτικά αγνώριστη και πιο σέξι από ποτέ ποζάρει η διάσημη ηθοποιός Nicole Kidman για το εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου του V magazine.

Η 45χρονη Αυστραλέζα, μεταμορφώνεται σε ιερόδουλη, για τις ανάγκες της προώθησης της νέας της ταινίας The Paperboy, υπό την καθοδήγηση του master της φωτογραφίας Mario Testino, ο οποίος ήταν άκρως ενθουσιασμένος με την ομορφιά και τις πόζες της star του Hollywood.

Πότε με μία υπερβολικά κοντή φούστα που άφηνε ακάλυπτα τα οπίσθιά της και πότε με κόκκινα δαντελένια εσώρουχα, η Kidman βγάζει την... άτακτη πλευρά του εαυτού της αφήνοντας άφωνους όσους μέχρι σήμερα τη χαρακτήριζαν ψυχρή.

Στη συνέντευξη που συνοδεύει την υπέροχη φωτογράφιση, η διάσημη ηθοποιός μιλά για τις δύο της κόρες, την τετράχρονη Sunday και την 19 μηνών Faith εξηγώντας πόσο δύσκολο είναι να βρει τις ισορροπίες ανάμεσα στη δουλειά και την ανατροφή των παιδιών της καθώς δε θέλει να λείπει από την καθημερινότητά τους.

Εκτός φυσικά από τις δύο κόρες που έχει αποκτήσει με το σύζυγό της Keith Urban, έχει υιοθετήσει ως γνωστόν και δύο παιδιά, την 19χρονη Isabella και τον 17χρονο Connor με τον πρώην σύζυγό της, Tom Cruise. Αν κρίνουμε βέβαια από την απόσταση που έχει κρατήσει από τα δύο της υιοθετημένα παιδιά, μάλλον δεν έχει και τόσο έντονο το μητρικό ένστικτο η διάσημη ηθοποιός.

Σχετικά με την πετυχημένη της καριέρα, η οποία μετρά σχεδόν 30 χρόνια, λέει: « Δεν έχω στρατηγική στην καριέρα μου. Επιλέγω ότι μου αρέσει εκείνη τη στιγμή και όχι έπειτα από ιδιαίτερη σκέψη. Αν ενεργούσα με τακτική, πιστεύω ότι η πορεία μου θα ήταν πολύ πιο διαφορετική σήμερα».

Η διάσημη ηθοποιός αναμένεται να βραβευτεί για τη συνολική της προσφορά στον κινηματογράφο, στο New York Film Festival το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 28 Σεπτεμβρίου και 14 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Η Nicole Kidman το πουλάει το σπίτι!

Nicole Kidman: στη μετά Cruise εποχή η κυρία του Keith Urban συγκλονίζει

Tom Cruise: Πριν την Katie Holmes, στην ζωή του υπήρξε η Nicole Kidman