Τα πέταξαν για την μόδα (και αρκετά μηδενικά)

Γωγώ Φούντα
Τα πέταξαν για την μόδα (και αρκετά μηδενικά)

Όταν το γυμνό κορμί γίνεται μόδα και πληρώνεται αδρά!

Όλοι μας θαυμάσαμε και ζηλέψαμε τη γυμνή φιγούρα της Natalie Portman για τη διαφημιστική καμπάνια της Dior. Η διάσημη ηθοποιός ποζάρει πιο σέξι και αισθησιακή από ποτέ διαφημίζοντας το nude κραγιόν της εταιρείας ξαπλωμένη σε έναν καναπέ και βλέμμα όλο υποσχέσεις. Με αφορμή λοιπόν την καμπάνια του γνωστού οίκου, θυμηθήκαμε κι άλλους Α-list stars οι οποίοι κυριολεκτικά τα πέταξαν όλα και φωτογραφήθηκαν, κάνοντας τους αμέτρητους θαυμαστές τους να παραμιλούν.

Το αρραβωνιασμένο, πλέον, αγαπημένο κορίτσι του Hollywood Jennifer Aniston, μπορεί να είναι γλυκιά και προσιτή αλλά όταν το απαιτούν οι περιστάσεις μπορεί να γίνει μία αισθησιακή και σέξι γυναίκα. Κάτι τέτοιο έκανε για τη διαφήμιση του μεταλλικού νερού Smart Water, όπου πόζαρε σε ασπρόμαυρο φόντο, γυμνή από την μέση και πάνω και καλύπτοντας το στήθος της με το ένα της χέρι. Απλά υπέροχη!

Μία άλλη σέξι και όπως αποδείχθηκε και φιλόζωη star, η Eva Mendes, πόζαρε για την καμπάνια της φιλοζωικής οργάνωσης PETA, δείχνοντας σε όλο τους το μεγαλείο τα υπέροχα οπίσθιά της! Tα ζωάκια σίγουρα θα είναι υπερήφανα για τα... προσόντα της Eva!

Ότι το διάσημο αγγελάκι της Victoria's Secret πόζαρε χωρίς τα ρούχα της δεν αποτελεί είδηση μιας και αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς της. Το ότι πόζαρε ενώ ήταν έγκυος σε ένα υπέροχο σκηνικό το οποίο δεν προσέβαλε στο ελάχιστο την ιδέα της μητρότητας, σίγουρα είναι κάτι. Η συγκεκριμένη φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας του γνωστού οίκου κοσμημάτων Vivara.

H σέξι κι όποιος αντέξει Kate Upton, η οποία έχει κατηγορηθεί και για παραπανίσια κιλά, αν είναι δυνατόν, πόζαρε για μία άκρως σκανδαλιστική και παράλληλα καλλιτεχνική φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού Contributor. Το μόνο που φόρεσε η Kate ήταν κάποια κοσμήματα και υποθέτουμε και το άρωμά της!

Αλειμμένη με λάδια, wet look και καλύπτοντας όπως όπως τα επίμαχα σημεία, πόζαρε η λατίνα star Jennifer Lopez, για την καμπάνια του δικού της αρώματος Glowing. Η συγκεκριμένη φωτογράφιση αποδεικνύει περίτρανα γιατί η J.Lo αποτελεί κλασσική ανδρική φαντασίωση τα τελευταία 10, τουλάχιστον χρόνια!

Μία star που δεν περιμέναμε να δούμε ποτέ γυμνή και μας εξέπληξε ευχάριστα. Η Julianne Moore φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του οίκου Bvlgari με ένα μεταξωτό σεντόνι να της καλύπτει τα οπίθια και ένα λευκό παπαγάλο στο ένα της χέρι!

Ακόμα μία star που δεν περιμέναμε να δούμε εντελώς γυμνή είναι και η Kate Winslet. Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός πόζαρε σε μία υπέροχη φωτογράφιση προκειμένου να διαφημίσει το νέο lipstick της εταιρείας Lancome.

Mπορεί να μας έχει συνηθίσει σε διακριτικές πόζες και αρκετά σεμνό ντύσιμο, όμως η πρώην σύζυγος του Tom Cruise Katie Holmes, όταν αποφασίζει να βγάλει τα ρούχα της προκαλεί το θαυμασμό! Η Holmes λοιπόν πόζαρε για την καμπάνια του οίκου κσομημάτων H. Stern πιο μοιραία από ποτέ!

Η αγαπημένη ηθοποιός Kirsten Dunst, είναι ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα του Hollywood και δικαίως την επέλεξε ο οίκος Bvlgari για να διαφημίσει το άρωμά του. Μπορεί να μη φαίνεται από την πόζα, αλλά η Kirsten φυσικά και είναι γυμνή.

Μας έχει συνηθίσει σε xtreme πράγματα και συμπεριφορές, οπότε η συγκεκριμένη φωτογράφιση ήταν το λιγότερο αναμενόμενη από τη Lady GaGa. H διάσημη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για την καμπάνια του αρώματός της Fame, γυμνή με αμέτρητους μικροσκοπικούς άνδρες πάνω στο κορμί της!

Το supermodel Kate Moss μας έχει δείξει πολλές φορές τον εσωτερικό του κόσμο, είτε σε φωτογραφίσεις είτε και σε εικόνες από την προσωπική της ζωή. Μία από τις πιο ωραίες και καλλιτεχνικές ωστόσο γυμνές της πόζες, ήταν αυτή για την καμπάνια του Calvin Klein για το άρωμα Obsession.

O μοναδικός άντρας της παρέας είναι ο Αdam Levine διάσημος τραγουδιστής και κριτής του talent show The Voice. Ο σέξι star λοιπόν, φωτογραφήθηκε για την ενημερωτική καμπάνια κατά του καρκίνου του προστάτη και άναψε φωτιές με την... ιδιαίτερη πόζα του και το καλογυμνασμένο του κορμί!

Διαβάστε επίσης:

H Natalie Portman δε θέλει άλλο ένα παιδί, θέλει άλλο ένα κρασάκι

JLo- πρίγκιπας Harry ξεφαντώνουν δίπλα στην πισίνα

Η υπέροχη, ατμοσφαιρική φωτογράφηση της Kate Moss για το Love Magazine