Oι πρώτες αγάπες των stars: Μήπως δεν τις ξεπέρασαν ποτέ;

Γωγώ Φούντα
Oι πρώτες αγάπες των stars: Μήπως δεν τις ξεπέρασαν ποτέ;

Μήπως η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή;

Λένε ότι τίποτα δε συγκρίνεται με την πρώτη αγάπη και την ένταση με την οποία όλοι τη βιώνουμε. Δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα αυτό καθώς η συντριπτική πλειοψηφία θυμάται τον πρώτο της έρωτα, λεπτομέρειες αλλά και το πρώτο φιλί! Εφόσον λοιπόν αυτό συμβαίνει με το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, γιατί να αποτελούν εξαίρεση οι stars; Βρήκαμε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές νεανικές αγάπες και σας τις παρουσιάζουμε.

Βritney Spears-Justin Timberlake: Ένας έρωτας βγαλμένος από παραμύθι. Όσοι είμαστε μεταξύ 25 και 30 θυμόμαστε το ειδύλλιο των δύο teen stars, πόσο αγαπημένοι ήταν και πόσο άδοξα έληξε η σχέση τους. Εκεί που όλοι περίμεναν ότι τα δύο νεαρά αστέρια της μουσικής τελικά θα παντρεύονταν, η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία! Μπορεί η μαμά και ο μπαμπάς Spears να λάτρευαν τον Justin, μπορεί να ήταν μαζί από μικρά παιδιά και μπορεί να έβγαζε προς τα έξω το προφίλ του καλού και ήσυχου αγοριού, αλλά φαίνεται ότι η Brit αναζητούσε κάτι άλλο. Παράτησε, σύμφωνα με τις τότε φήμες, τον Timberlake στα κρύα του λουτρού και αναζήτησε την τύχη της σε άλλα πιο... επικίνδυνα μέρη. Ο ερωτευμένος Timberlake απαρηγόρητος, έγραψε για τη χαμένη του αγάπη το ωραιότερο ίσως τραγούδι της καριέρας του « Cry me a river», σύμφωνα πάντα με την τότε φημολογία. Σήμερα η Britney έχει δύο παιδιά, δύο διαζύγια και ένα γάμο στα σκαριά. Ο Justin από την άλλη, τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρεί την Jessica Biel την οποία τελικά αποφάσισε να πάρει με παπά και με κουμπάρο! Αν η Britney γνώριζε τότε, το σημερινό Justin, πολύ πιθανό να μην τον άφηνε ποτέ.

Johnny Depp-Kate Moss: Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Ο σέξι star ο οποίος αποτελούσε, και αποτελεί, γυναικεία φαντασίωση, ερωτεύτηκε την 21χρονη τότε μοντέλα Kate Moss. Ξενύχτια, καταχρήσεις, χρήματα, φήμη και φυσικά ομορφιά ήταν κάποια από τα στοιχεία που τους ένωσαν και έκαναν τον έρωτά τους θυελλώδη κυριολεκτικά. Η ίδια η Moss, πολύ αργότερα και έπειτα από άπειρες αποτυχημένες σχέσεις, δε δίστασε να δηλώσει: «Μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάποιον με τον οποίο να θέλω να περνάω πολλές ώρες μαζί του. Νομίζω ότι ο μοναδικός άνθρωπος που μου το ενέπνευσε αυτό ήταν ο Johnny. Είμαι σίγουρη ότι δε θα ξεπεράσω ποτέ απόλυτα το χωρισμό μας». Ένα χρόνο πριν το supermodel παντρεύτηκε τον Jamie Hince. Λέτε να εξακολουθεί να πιστεύει τα ίδια για τον Depp; Τώρα που είναι ελεύθερο πουλί, θα μπορούσε ίσως να κάνει την κίνησή της.

Μacaulay Culkin-Mila Kunis: Πριν η διάσημη ηθοποιός αρχίσει να φωτογραφίζεται και να ανταλλάσσει φιλιά όλο πάθος με τον Ashton Kutcher, ήταν ερωτευμένη με μία αρκετά ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου. Βλέπετε, διατηρούσε μακροχρόνιο δεσμό με τον αυτοκαταστροφικό star Μacauley Culkin και συγκεκριμένα από το 2002. Η σχέση τους είχε πολλά σκαμπανεβάσματα ενώ απασχολούσαν ιδιαιτέρως τον τύπο ο οποίος ανά μία εβδομάδα τους πάντρευε και τους χώριζε. Χώρισαν ειρηνικά και ήρεμα το 2011 ενώ παραμένουν φίλοι. Σίγουρα η Kunis είχε αρκετή υπομονή και αγάπη προς τον Culkin για να μείνει τόσα χρόνια κοντά του. Και σίγουρα εξακολουθεί να τον αγαπάει για να έχουν ακόμα επαφές. Λέτε τελικά να το χάσει το κορίτσι ο Ashton; Η αλήθεια είναι ότι πάντα οι αυτοκαταστροφικοί και ιδιαίτεροι άντρες τραβάνε τις γυναίκες. Και ο Kutcher δεν μας κάνει για τέτοιος... Ο Culkin όμως;

Brad Pitt-Juliette lewis: Πολύ πριν την Angelina και την Jennifer, ο Brad Pitt, εκμεταλλευόταν όσο περισσότερο μπορούσε το σέξι και όμορφο παρουσιαστικό του, μαγεύοντας τα θηλυκά. Στον έρωτά του λοιπόν, έπεσε και η τότε πιτσιρίκα Juliette Lewis με την οποία γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Kalifornia το μακρινό 1993. Κακά τα ψέματα, οποιαδήποτε γυναίκα αντίκριζε μπροστά της το θεό Brad, είναι σίγουρο ότι δεν θα έμενε ασυγκίνητη. Η Lewis λοιπόν, του έδωσε τρία από τα χρόνια της νιότης της, όλη της την προσοχή αλλά και την... αγνότητά της! Αλλά και ο Brad κύριος απέναντί της παρά το γεγονός ότι της έριχνε 10 χρόνια. Πάντως αν συνεχίσει η Angelina να του ψήνει το ψάρι στα χείλη, τον βλέπουμε να επιστρέφει στην Lewis.

Διαβάστε επίσης:

Mila Kunis: αμακιγιάριστη και εξαντλημένη

«Δεν παντρεύομαστε ακόμη!»: Δηλώνει η Angelina από τη Χαλκιδική

Britney Spears: Ξοδεύει ολόκληρη περιουσία για να είναι fit στον γάμο της