Victoria Beckham: όλο και φουντώνουν οι φήμες για κέρατο

Victoria Beckham: όλο και φουντώνουν οι φήμες για κέρατο

Ας κάνουν ένα ευχέλαιο στο Hollywood γιατί δεν πάνε καλά τα πράγματα.

Αυτός είναι ένας από τους πιο διάσημους, ωραίους και επιτυχημένους ποδοσφαιριστές. Εκείνη πρώην μέλος των Spice Girls που σάρωναν τα charts, επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας, fashionista, σύζυγος και μάνα. Ο David Beckham και η Victoria αποτελούν εδώ και 13 χρόνια ένα από τα πιο iconic ζευγάρια του Hollywood, πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους star και τις σχέσεις αστραπή.

Μπορεί στο παρελθόν ο Τύπος να είχε ξαναδημοσιεύσει φήμες σχετικά με παρασπονδία του άσσου των γηπέδων, αυτή τη φορά όμως, επικρατεί πραγματικός πανικός στα πηγαδάκια του Hollywood για την περιβόητη σχέση του με τη γνωστή σοπράνο Katherine Jenkins.

Η ίδια βέβαια η πέτρα του σκανδάλου πήρε το θάρρος και έγραψε στο twitter :«Αγαπημένοι μου φίλοι του twitter έχω διαβάσει κάποιες φριχτές φήμες και θα ήθελα να γνωρίζετε τι πραγματικά συμβαίνει. Αρνούμαι κατηγορηματικά την όποια σχέση με τον David»! Από την άλλη, πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν εντελώς απολογητικό το μήνυμά της, το οποίο και δε θα είχε κανένα λόγο να δημοσιεύσει αν όντως επρόκειτο για ράδιο αρβύλα.

Η απατημένη κατά τα φαινόμενα σύζυγος Victoria, κρατάει σιγύ ιχθύος αλλά σύμφωνα με το στενό της περιβάλλον όσο και να θεωρεί τη σοπράνο μία αριβίστρια που χρησιμοποιεί τον άντρα της για να γίνει ακόμα πιο γνωστή, έχει συγκλονιστεί και βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού.

Εάν τα δημοσιεύματα φανούν για άλλη μία φορά αληθινά, τότε πρόκειται για περονόσπορο κεράτων καθώς τον τελευταίο καιρό, το ένα διάσημο ζευγάρι μετά το άλλο χωρίζει.
Αναμένουμε τις εξελίξεις!

Διαβάστε επίσης:
Δείτε τη βασίλισσα Ελισάβετ όπως δεν την έχετε ξαναδεί
Με ποια διάσημη τραγουδίστρια βγήκε ραντεβού ο Rοbert Pattinson;