Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι μας αποκάλυψε φίλη της μητέρας της, για το γάμο;

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι μας αποκάλυψε φίλη της μητέρας της, για το γάμο;

Όλες οι λεπτομέρειες.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο γάμος της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον Παναγιώτη Πιλαφά ήταν η είδηση των τελευταίων ημερών και σίγουρα ένας γάμος που οι ελάχιστοι κάτοικοι της Δονούσας θα συζητούν για καιρό. Ανάμεσα στους καλεσμένους υπήρξε μια φίλη της μητέρας της Κατερίνας, η όποια μας μίλησε για τις λεπτομέρειες του γάμου. Η μητέρα της Κατερίνας είναι γνωστή δικηγόρος, η Μαρία Φραγκιαδάκη, μια μοντέρνα και δυναμική γυναίκα. Οι γονείς της ηθοποιοί μπορεί να έχουν χωρίσει από το 1992, έχουν όμως μια καλή και φιλική σχέση.

Οι στενοί φίλοι και ελάχιστοι καλεσμένοι έφτασαν στη Δονούσα από το Σάββατο. Σε όλο το νησί υπάρχουν μόνο 4 ξενοδοχεία και μικρά καταλύματα τα οποία κυριολεκτικά ήταν κλεισμένα από τους καλεσμένους στο γάμο, οι οποίοι ξεπερνούσαν τους 100. Αν σκεφτεί κανείς ότι όλοι και όλοι οι κάτοικοι του νησιού δεν ξεπερνούν τους 163, οι καλεσμένοι έμοιαζαν με πλήθος στα μάτια των ντόπιων. Μάλιστα στο γάμο ήρθαν και τα πρώτα ξαδέλφια της Κατερίνας, που ζουν μόνιμα στην Αυστραλία.

Η τελετή έγινε στη μοναδική εκκλησία του νησιού, λίγο μετά τις 7. Το ζευγάρι ήθελε ο γάμος τους να συμπέσει με το ηλιοβασίλεμα. Το εκκλησάκι της παναγίας είναι χτισμένο σε ένα ύψωμα και η θέα του Αιγαίου μάγεψε τους καλεσμένους. Τη νύφη παρέδωσε ο πατέρας της, Μιχάλης, με τη συνοδεία λίρας και λαούτου, όπως συνηθίζεται σε κρητικούς γάμους. Το ζευγάρι έφυγε με ένα μαύρο Mini cooper το οποίο οδηγούσε ο γαμπρός, ενώ στο πίσω κάθισμα ήταν ο πατέρας της νύφης και ο φίλος της Δημήτρης Γιαννέτος που επιμελήθηκε το μακιγιάζ και το χτένισμα της Κατερίνας.
Κουμπάρος ήταν ένας στενός φίλους του γαμπρού, ο Φώτης, αγνώστων λοιπών στοιχειών, ο οποίος μάλιστα πλήρωσε και το γαμήλιο τραπέζι, το οποίο έγινε στην ταβέρνα "Σκαντζόχοιρος". Υπήρχε συγκρότημα που έπαιζε κριτική μουσική και νησιώτικα και μάλιστα, η Κατερίνα δεν σταμάτησε να χορεύει όλο το βράδυ και έκανε σε όλους εντύπωση πώς γνώριζε όλους σχεδόν τους παραδοσιακούς χορούς.

Όλα ήταν οργανωμένα στη λογική ενός απλού και νεανικού γάμου. Μάλιστα η Κατερίνα φόρεσε ένα λευκό φόρεμα αντί για νυφικό και σανδάλια, ενώ ο γαμπρός δεν φόρεσε ούτε σακάκι ούτε γραβάτα. Εκείνος που έκλαιγε σχεδόν όλο το βράδυ ήταν ο πατέρας της Κατερίνας, η οποία του έχει τεράστια αδυναμία. Η μητέρας ήταν η ψύχραιμη της οικογένειας, η οποία είναι πιο πολύ κολλητή φίλη της, παρά μητέρα της.

Ευχόμαστε στο νέο και αγαπημένο ζευγάρι κάθε ευτυχία και χαρά.

Διαβάστε επίσης:

Αξιοζήλευτοι οι γάμοι Παπαλουκά και Παπουτσάκη...