Κάνε και εσύ ένα site. Μπορείς. Για ποια παρουσιάστρια χτυπάει η καμπάνα;

Κάνε και εσύ ένα site. Μπορείς. Για ποια παρουσιάστρια χτυπάει η καμπάνα;

Θέλεις και εσύ να κάνεις ένα site Αν έχεις φωτογένεια, στην Ελλάδα μπορείς!

Στην εποχή που η γραφή και το κείμενο ορίζονται απ'το copy και το paste, την ταχύτητα που ανεβαίνουν απ'όλους τα ίδια πράγματα, την πλήρη ομοιότητα και την ταύτιση όλων για απόψεις, θεωρούν όσοι έχουν κάποια αναγνωρισιμότητα (άλλο πράγμα η αναγνωσιμότητα, μη μου μπερδεύεσαι), δικαίως η αδίκως, πως μπορούν και είναι εύκολο να φτιάξουν ένα site, με κύριο προσόν το όνομα τους και κάποιο λογοπαίγνιο με αυτό. Δεν θέλω να φάνω εμπαθής ή άδικη (που σε πολλές περιπτώσεις είμαι, βεβαία), για αυτό δεν θα αναφερθώ σε ονόματα, αλλά να διευκρινίσω πως για να φτιάξεις ένα σάιτ η να δουλέψεις σε αυτό πρέπει να ξέρεις:

Α) η φωτογένεια δεν περνά στο κοινό που διαβάζει.

Β) χρειάζεται να ξέρεις γράμματα. Και όταν λέω γράμματα εννοώ αυτά της αλφαβήτας της ελληνικής. Και τα 24. Αν σου λείπουν μερικά φωνήεντα, πολύ απλά, δεν γίνεται, δεν λειτουργεί το σύστημα!

Γ) δεν σου κάνουν κοντινά και ολόσωμα πλανά, άρα πρέπει να κάτι να'χεις να πεις, να δηλώσεις, να μοιραστείς, να τοποθετηθείς, να φέρεις ως είδηση, να κάνεις την διαφορά.

Δ) Έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες. Κάνε διαφήμιση σε σαμπουάν και χρωμοβαφές, είναι ανάγκη να την πληρώσει ο ηλεκτρονικός τύπος τη δική σου φιλοδοξία; Στου Κασσίδη το κεφάλι και εσύ;


Διαβάστε επίσης:

Όλγα Τρέμη, Χρύσα Δημουλίδου με...μαγιό! (γιατί σιωπά η Παπαρήγα;)