Η Suri προπονείται στην ενόργανη γυμναστική

Η Suri προπονείται στην ενόργανη γυμναστική

Η νέα εμμονή της 6χρονης

Παρότι είναι ένα διάσημο παιδί, διασήμων γονιών, που έχει συνηθίσει να την ακολουθούν και να την φωτογραφίζουν οι παπαράτσι, δεν αλλάζει το γεγονός ότι κατά βάθος η Suri Cruise, είναι ένα 6χρονο κοριτσάκι που θέλει τα ίδια πράγματα με τις συνομήλικές της.

Αφού την είδαμε να ντύνεται πανομοιότυπα με τη μαμά της, να φοράει παπούτσια με τακούνι, να μαθαίνει ποδήλατο, τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθεί και με την ενόργανη γυμναστική. Μάλλον η μικρή παρακολούθησε τους Ολυμπιακούς αγώνες και συγκεκριμένα την δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκη Gabby Douglas, η οποία ήταν κάτι σαν ήρωας στην Αμερική τις ημέρες που ακολούθησαν τους αγώνες και φυσικά Role Model για όλα σχεδόν τα μικρά κορίτσια.

Έτσι η λοιπόν η τελευταία μανία της μικρής Suri είναι η ενόργανη γυμναστική και η Katie την πήγε σε αίθουσα γυμναστικής στη Νέα Υόρκη για να εξασκηθεί στους ασύμμετρους ζυγούς κάτω από την στενή επίβλεψη της προπονήτριάς της. Η μαμά Katie παρακολουθούσε την κόρη της από τις κερκίδες και μάλιστα –όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες- δείχνει περήφανη και ευδιάθετη.

Διαβάστε επίσης:

Τα πιο στυλάτα celebrity παιδιά

Με ποια διάσημη τραγουδίστρια βγήκε ραντεβού ο Rοbert Pattinson;

Πόσο κοστίζει η ανατροφή της Suri Cruise;