Jennifer Lopez: Παιχνίδια στο νερό με τα δίδυμα και τον Casper Smart

Γωγώ Φούντα
Jennifer Lopez: Παιχνίδια στο νερό με τα δίδυμα και τον Casper Smart

O έρωτας της λατίνας superstar καλά κρατεί...

Όσοι πίστευαν, ότι ο έρωτας της Jennifer Lopez και του toyboy της, Casper Smart, ήταν επιπόλαιος και χωρίς καμία σοβαρότητα, διαψεύδονται πανηγυρικά. Το διάσημο ζεύγος λοιπόν, εθεάθη σε πισίνα, μαζί με τα δίδυμα της J.Lo, Emme και Μax, πιο ερωτευμένο από ποτέ, να απολαμβάνει τον ήλιο και το νερό.

Η λατίνα star ήταν όπως πάντα καυτή με ένα κίτρινο μπικίνι που αναναδείκνυε τις διάσημες καμπύλες της. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι θα περίμενε κανείς να βολευτεί στην ξαπλώστρα της και να κάνει ηλιοθεραπεία με τις ώρες, η διάσημη τραγουδίστρια δε σταμάτησε να κάνει βουτιές και να παίζει με τα παιδιά της.

Αυτός βέβαια, που όπως φάνηκε, έχει επωμιστεί τα οικογενειακά βάρη, δεν είναι άλλος από τον 25χρονο σύντροφό της Casper Smart. Ο νεαρός χορευτής δε σταμάτησε να παίζει με τα δίδυμα, να τα κάνει βουτιές και φυσικά να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω τους. Με τη σειρά τους φυσικά, τα 4χρονα πιτσιρίκια, τα οποία η star έχει αποκτήσει με τον Marc Anthony, φαίνονταν ιδιαιτέρως δεμένα με το αγόρι της μαμάς, με την μικρούλα Emme να του δείχνει μεγάλη αδυναμία.

Στη συνέχεια, η ιδιαίτερη οικογένεια, εθεάθη κατά την έξοδό της από το ξενοδοχείο στο Miami,όπου και βρίσκεται λόγω της συναυλίας της Lopez με τον Enrique Iglesias, με τη συνοδεία τους και τη σέξι λατίνα να φορά ένα μακρύ ριγέ φόρεμα και να κρατά από το χέρι την μικρή της κόρη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η Lopez δε θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του American Idol μιας και αποφάσισε να αποχωρήσει έπειτα μάλιστα και τα πεσμένα νούμερα της τελευταίας σεζόν. Χωρίς δουλειά δεν πρόκειται φυσικά να μείνει καθώς πέρα από τις προγραμματισμένες της συναυλίες που δίνει με παρτενέρ τον Enrique, ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και σε ταινία η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2013.

Διαβάστε επίσης:

Διάσημα sex tapes: Όταν οι ιδιαίτερες στιγμές των stars, βγαίνουν στη φόρα!

JLo- πρίγκιπας Harry ξεφαντώνουν δίπλα στην πισίνα

Hollywood report: με ένα τοσοδούλι καυτό σορτσάκι