Αngelina Jolie: Έξαλλη με τις κόρες της που ακούνε Madonna

Γωγώ Φούντα
Αngelina Jolie: Έξαλλη με τις κόρες της που ακούνε Madonna

Mία κόντρα που καλά κρατεί...

Έξαλλη είναι η Angelina Jolie με τις κόρες της Zahara, Shiloh και Vivienne. Όχι φυσικά για κάποια αταξία που έκαναν τα τρία κορίτσια, αλλά για την αδυναμία που δείχνουν στα τραγούδια της Madonna και μάλιστα στα παλιά.

«Δεν είναι μυστικό ότι η Angelina δεν έδειξε ποτέ ιδιαίτερη συμπάθεια ούτε στην Madonna ούτε φυσικά και στα τραγούδια της. Το στιλ της είναι πιο ροκ και η μουσική της της φαίνεται γελοία. Δυστυχώς τώρα είναι υποχρεωμένη να την ακούει συνέχεια μιας και οι κόρες της είναι μεγάλες φαν», αποκαλύπτει άτομο από το περιβάλλον της διάσημης ηθοποιού.

Και συνεχίζει:« Η Angie ελπίζει ότι είναι απλά μία φάση που περνούν τα κορίτσια και ότι αργά ή γρήγορα θα αλλάξουν γούστα».

Αυτό που ανησυχεί περισσότερο την Angelina είναι ότι οι κόρες της δείχνουν να προτιμούν τα παλιά τραγούδια της βασιλισσας της pop, όπως το Like A Virgin, τα οποία κατά τη γνώμη της είναι προκλητικά και σίγουρα όχι κατάλληλα για παιδιά. Πάντως, τα νεύρα της star δεν είναι αδικαιολόγητα, καθώς μεταξύ των δύο κυριών υπάρχει κόντρα η οποία μετρά ήδη 6 χρόνια. Συγκεκριμένα, η Angelina είχε κατηγορήσει την Madonna ότι την αντιγράφει όταν άρχισε και εκείνη να ασχολείται με φιλανθρωπίες και να υιοθετεί παιδιά. Η Angie την είχε μάλιστα κατηγορήσει ότι όλα αυτά τα κάνει για τη δημόσια εικόνα της και όχι επειδή το θέλει πραγματικά. Κάτι που φυσικά η Madonna είχε αρνηθεί κατηγορηματικά.

Δεν γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη ιστορία είναι αλήθεια. Όχι ότι δεν το θεωρούμε πιθανό, διότι εφόσον οι πλούσιοι και διάσημοι έχουν λύσει τα βιοποριστικά τους προβλήματα, με κάτι θα πρέπει να ασχοληθούν!

Διαβάστε επίσης:

Angelina Jolie και Brad Pitt βγάλανε βόλτα την οικογένεια

Αngelina Jolie: Σε ταινία με την κόρη της!

Ηappy Birthday Madonna: Τα 20 κορυφαία εξώφυλλα της Βασίλισσας της pop