Ποιος trendsetter star φόρεσε παντόφλες με κάλτσα;

Γωγώ Φούντα
Ποιος trendsetter star φόρεσε παντόφλες με κάλτσα;

Προσπαθούμε, αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί το έκανε!

Mπορεί να είναι ένας από τους πιο ποθητούς και στιλάτους άντρες παγκοσμίως αλλά ακόμα και ο David Beckham έχει κάποιες κακές μέρες. Συγκεριμένα, ο superstar του ποδοσφαίρου, και όχι μόνο, πραγματοποίησε μία άκρως αλλόκοτη, για τα δικά του δεδομένα, εμφάνιση, καθώς επέλεξε να φορέσει κάλτσες με... πλαστικές παντόφλες!

Ο David λοιπόν, εθεάθη να κάνει τα ψώνια του σπιτιού σε supermarket της Santa Monica, όπου και αγόρασε λαχανικά, μάλλον για τη δίαιτα της Victoria. Και παρά το γεγονός ότι το υπόλοιπο outfit ήταν υποδειγματικό, πλησιάζοντας προς τα... χρυσά του πόδια, μας βγήκαν κυριολεκτικά τα μάτια!

Το συγκεκριμένο στιλ είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένο στους κόλπους των αθλητών, καθώς μάλλον το θεωρούν αναπαυτικό και ανακουφιστικό για τα ταλαιπωρημένα τους πόδια. Αλλά στην περίπτωση του Beckham, ενός ανθρώπου που γνωρίζει την μόδα από πρώτο χέρι, έχει δική του σειρά εσωρούχων και σύζυγο, το σημαντικότερο, τη Victoria Beckham, η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτη!

Υποψιαζόμαστε ότι βγήκε από το σπίτι χωρίς να τον δει η σύζυγος. Αν και, ακόμα και με αυτό τον αστείο συνδυασμό, παρέμεινε όπως πάντα τουλάχιστον εντυπωσιακός!

Διαβάστε επίσης:

Πόσα βγάζει ο David Beckham την ημέρα;

David Beckham: προσέξατε κάτι διαφορετικό στη νέα καμπάνια εσωρούχων που πρωταγωνιστεί;

Victoria Beckham: Πρόβα υπό το άγρυπνο βλέμμα του David