Μαλλί με μαλλί: Ποιο κοντοκουρεμένο κορίτσι του Hollywood σας αρέσει περισσότερο;

Μαλλί με μαλλί: Ποιο κοντοκουρεμένο κορίτσι του Hollywood σας αρέσει περισσότερο;

Η Evan Rachel Wood και η Miley Cyrus έκοψαν τα πλούσια, μακριά μαλλιά τους και μάχονται για μια θέση στην καρδιά σας. Υποστηρίξτε αυτή που προτιμάτε με ένα comment.

Τα μακριά μαλλιά υπήρξαν ανέκαθεν ένδειξη θηλυκότητας και όπλο των γυναικών στον αγώνα της σαγήνης των αντρών. Επειδή όμως αρκετές γυναίκες νιώθουν αυτοπεποίθηση για τα πανέμορφα χαρακτηριστικά τους, αγαπούν τo tomboy look ή απλά βαριούνται τα μακριά μαλλιά παίρνουν το ψαλίδι και αποχαιρετούν την πλούσια κόμη τους. Οι διάσημες κυρίες του Hollywood δεν αποτελούν καμία εξαίρεση, έτσι μόνο παράξενο δεν ήταν που είδαμε την ηθοποιό και πρώην αρραβωνιαστικιά του Marilyn Manson, Evan Rachel Wood και την τραγουδίστρια Miley Cyrus να αφήνουν το μακρύ μαλλί τους για μία πιο τολμηρή εικόνα με κοντά μαλλιά.

Evan Rachel Wood
Η κοκκινομάλλα με το πορσελάνινο δέρμα που έχει γοητεύσει όλο τον αντρικό πληθυσμό πρώτη άφησε το υπερβολικά θηλυκό look της για μία πιο εναλλακτική εικόνα κόβοντας τα μαλλιά της. Το νέο της αγόρι, ο Jamie Bell προφανώς το λατρεύει καθώς δεν χάνει ευκαιρία να τη φιλήσει δημόσια, ενώ οι fashion και οι beauty editor του κόσμου χύνουν τόνους μελανιού αναφερόμενοι στην κομψότητα και το κάλλος της συγκεκριμένης κυρίας. Η αλήθεια είναι πως είναι τόσο όμορφη που σχεδόν μας κάνει να ντρεπόμαστε.

Miley Cyrus
Τα χρόνια του καλού κορίτσιου ως Hannah Montana έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για τη Miley Cyrus που έχει βαλθεί να αποτινάξει από πάνω της την εικόνα της επαρχιώτισσας που τα κατάφερε στο Hollywood και με τη βοηθεία στυλιστών και κομμωτών επάξια κερδίζει μία θέση ανάμεσα στα νέα fashion icon. Τελευταία αλλαγή τα ντεκπαρισμένα κοντά μαλλιά της που φαίνονται υπέροχα πάνω της, όσο και αν θα θέλαμε να μην της πηγαίνουν. Ένα μπράβο στη Miley, λοιπόν, που τολμά και δεν βγαίνει χαμένη.

Διαβάστε περισσότερα:

Πέννες στο φούρνο διά χειρός Miley Cyrus

Evan Rachel Wood: το κοντό και το μακρύ της