Ο κόσμος της Kristen Stewart καταρρέει

Ο κόσμος της Kristen Stewart καταρρέει

Μετά το σκάνδαλο με τον σκηνοθέτη, και το χωρισμό των γονιών της, η μετακόμιση του Robert

Σα να μην έφταναν τα βάσανα της Kristen Stewart με το σκάνδαλο και τον χωρισμό της με τον Robert Patiinson, έρχεται ένα εξώφυλλο της Vogue να ρίξει λάδι στη φωτιά...

Στο ερχόμενο τεύχος της αγαπημένης fashion έκδοσης, το εξώφυλλο κοσμεί η Kristen και στο εσωτερικό υπάρχει μία εφ' ολης της ύλης συνέντευξη που αναφέρεται στον έρωτα και πώς της αρέσει να τον ζει. Η συνέντευξη είχε δοθεί πριν το ξέσπασμα του σκανδάλου, όμως αυτό δεν εμπόδισε το περιοδικό να κρατήσει τον τίτλο και να την δημοσιεύσει αυτούσια. Σίγουρα η Kristen, της οποίας η ζωή άλλαξε δραματικά μετά από τη συνέντευξη δεν θα αισθανθεί και πολύ όμορφα διαβάζοντάς την.

Εκτός από το σκάνδαλο με τον Rupert Sanders που οδήγησε στο χωρισμό της με τον Pattinson και πιθανότατα του σκηνοθέτη με την σύζυγό του, Liberty Ross- το διαζύγιο των γονιών της έρχεται να την αποτελειώσει. Το ζευγάρι που υποτίθεται πως διατηρούσε έναν από τους πλέον σταθερούς γάμους, αποφάσισε να λύσει τα δεσμά του. Η κατάσταση στο πατρικό της K-stew ήταν τεταμένη καιρό, μα όπως φαίνεται τα προβλήματα έκαναν το καζάνι να ξεχειλίσει.

Εκτός από αυτό, οι τελευταίες πληροφορίες από το TMZ, θέλουν τον νεαρό ηθοποιό-ναι τον Robert- να επιστρέφει στο Λονδίνο. Ο Pattinson λέγεται πως αποφάσισε να πουλήσει την έπαυλη που ζούσαν με την Kristen και να μετακομίζει πίσω στην πατρίδα του που του έλειπε ήδη- ερχόμενος και πάλι κοντά με την οικογένεια και τους φίλους του... «Ο Rob είναι ένα απλό παιδί. Δεν τον πίεσαν ποτέ οι δικοί του. Είναι απόφαση του ίδιου να επιστρέψει στο Δυτικό Λονδίνο όπου μεγάλωσε και να βρίσκεται κοντά στους παιδικούς του φίλους», αναφέρει πηγή!

Κουράγιο Kristen...

Διαβάστε ακόμη:

Η Kristen Stewart topless πρωταγωνιστεί σε ερωτικό τρίγωνο! (video)

Και δεύτερη έξοδος του Robert Pattinson με την Katy Perry!