Το φθινόπωρο βρήκε τους Έλληνες stars σε παραλίες και νυχτερινά κέντρα

Γωγώ Φούντα
Το φθινόπωρο βρήκε τους Έλληνες stars σε παραλίες και νυχτερινά κέντρα

To τέλος του καλοκαιριού δεν πτοεί την ελληνική showbiz...

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φθινοπώρου ανήκει στο παρελθόν, και ενώ όλους μας πιάνει η μελαγχολία της επιστροφής στην πόλη και τη δουλειά, οι Έλληνες celebrities δεν το βάζουν κάτω και καταπολεμούν την κακή διάθεση με ατελείωτο ξενύχτι και τα τελευταία μπάνια της χρονιάς...

Η πρεμιέρα που σημάδεψε το διήμερο ήταν αναμφισβήτητα αυτή στο Posidonio, με τους Δέσποινα Βανδή, Αντύπα και VEGAS να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Εκεί φυσικά βρέθηκαν πολλοί διάσημοι φίλοι τους για να τους απολαύσουν και να τους τιμήσουν με την παρουσία τους. Είδαμε λοιπόν τους Νίνο, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Δημήτρη Κοντόπουλο, Σάσα Σταμάτη, Θάνο Πετρέλη, Βάνα Μπάρμπα, Άντζελα Δημητρίου, Γιώργο Λιανό, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Shaya, Στράτο Τζώρτζογλου, Κατερίνα Καινούργιου, και Τζο Τόγκου.

Άκρως πετυχημένα συνεχίζουν τις εμφανίσεις του στο Thalassa και ο Γιώργος Μαζωνάκης με την Ελένη Φουρέιρα. Το παρόν λοιπόν έδωσαν η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραιανό Δέλλα, η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Ιωσήφ Μαρινάκης με τη σύζυγό του Χρύσα Καλπάκη.

Και μπορεί το φθινόπωρο να είναι πλέον γεγονός, ωστόσο κάποιοι δεν λένε να αποχωριστούν τις παραλίες και τα μπάνια. Στην Μύκονο λοιπόν ο φακός συνέλαβε σύσσωμη την οικογένεια Ρουβά, το Νίκο Γκάλη με τη σύζυγό του Ελένη Παναγιώτου και την κόρη τους, τη Βάσια Λόη με το σύζυγό της Νίκο Μαδιά, την Ειρήνη Μερκούρη, τη Νάντια Μπουλέ αλλά και την Έρρικα Πρεζεράκου με το σύντροφό της.

Τέλος, σε ένα μέρος που δεν έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε συχνά, βρέθηκε η Δούκισσα Νομικού με τον αγαπημένο της Χρήστο Χολίδη. Συγκεκριμένα το ζευγάρι παρακολούθησε τον αγώνα του Ολυμπιακού με το Λεβαδειακό στο γήπεδο Καραισκάκη ενώ εκεί είδαμε και τον Τέρενς Κουίκ με τα παιδιά του.

Ραντεβού το επόμενο άκρως φθινοπωρινό Σ/Κ...

Διαβάστε επίσης:

Πού βρέθηκαν η Δέσποινα Βανδή, ο Νίνο και η Νατάσα Θεοδωρίδου το Σ/Κ που μας πέρασε;

Άντρες με φούστα: Ο Μαζώ θέλει τα πρωτεία!

Ποιος Έλληνας star έβαψε τα νύχια του πράσινο φωσφοριζέ;