H Beyonce σνομπάρει την Kim Kardashian!

H Beyonce σνομπάρει την Kim Kardashian!

Ούτε να της μιλήσει δεν καταδέχεται...

Όπως φαίνεται παρότι ο Kanye West και ο Jay-Z είναι φίλοι κολλητοί, η Beyonce και η Kim Kardasian κάθε άλλο παρά φίλες είναι. Μάλιστα ούτε καν συμπαθιούνται. Τη συμπεριφορά αυτή την ξεκίνησε φυσικά η Beyonce η οποία δεν θέλει ο φίλος της να σχετίζεται με μία γυναίκα δεύτερης διαλογής όπως θεωρεί την Kardashian.

Όταν πρωτοξεκίνησε η σχέση η Beyonce ήταν σίγουρη ότι δεν θα κρατήσει και γελούσε με τα παιχνίδια του Kanye. Βλέποντας όμως ότι η ιστορία μετρά ήδη 5 μήνες δεν είναι και πολύ χαρούμενη. Παλαιότερα μάλιστα και ενώ πρωτοξεκίνησε να απογειώνεται το φαινόμενο Kim Kardashian με τη ροζ ταινία, το reality show και το άλμα της στο χώρο της μόδας είχε σχολιάσει αρνητικά το ζήτημα κάνοντας διάφορες δηλώσεις που κατακεραύνωναν τέτοιου είδους τηλεπερσόνες που βγάζουν χρήματα με αυτό τον τρόπο.

Στο festival που συμμετείχαν μάλιστα ο Jay-Z και o Kanye ονόματι Made In America , το οποίο έλαβε χώρα το Σαββαροκύριακο στην Φιλαδέλφεια οι παγωμένες... σχέσεις τους έκλεψαν την παράσταση. Δεν κοιτάχτηκαν, δε μίλησαν, καν δεν είπαν ένα γεια. Τι κι αν οι σύντροφοί τους τραγούδησαν μαζί, τι κι αν βρέθηκαν σε απόσταση εκατοστών για ώρα δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα. Κάθισαν η μία στη μία άκρη της σκηνής και η άλλη στην άλλη και μόνο μετά το τέλος της συναυλίας η Beyonce έδειξε να αντιλαμβάνεται την παρουσία της Kim. Ούτε όμως και η ΚΚ έκανε προσπάθεια να της μιλήσει...

Στο τέλος και ενώ όλοι μαζί κατεθύνθηκαν backstage χαιρετήθηκαν όμως η Kim αισθανόταν πολύ άβολα και έμεινε γαντζωμένη στον Kanye ολόκληρο το βράδυ ενώ εκείνος συζητούσε με τον Jay-Z και τη Beyonce, χωρίς να αρθρώνει λέξη.

Διαβάστε ακόμη:

Christian Louboutin Mania: Οι διάφανες μυτερές γόβες!

Ανάρπαστη η νέα eyewear συλλογή των αδελφών Kardashian για τα Sears πριν καν κυκλοφορήσει!

Ποιο είναι το πιο ακριβοπληρωμένο ζευγάρι στον κόσμο;