Φωτογραφίες που οι celebrities θα ήθελαν να ξεχάσουν!

Φωτογραφίες που οι celebrities θα ήθελαν να ξεχάσουν!

Οι αστείες φάτσες τους όπως αποτυπώθηκαν στο φακό των paparazzi

Σε όλους έχει συμβεί η κάμερα να αποτυπώσει μία όχι και τόσο κολακευτική στιγμή μας - μία στιγμή που το πρόσωπό μας και η έκφρασή μας δεν είναι και στα καλύτερά τους. Όλοι θα θέλαμε να εξαφανίσουμε τέτοιου τύπου φωτογραφίες, κάτι που βέβαια αν είσαι celebrity δεν είναι και τόσο εύκολο!

Πρόσωπα που μισοφτερνίζονται, χασμουριούνται, τρομάζουν, ενθουσιάζονται. Πρόσωπα όχι και τόσο chic ή σοφιστικέ όσο στις φωτογραφίσεις των περιοδικών που αν μη τι άλλο βγάζουν γέλιο. Η κάμερα βρίσκεται παντού, σε τρακαρίσματα, σε μεθύσια, σε καυγάδες, στο κόκκινο χαλί και φυσικά στο δρόμο- παραμονεύοντας μία στιγμή που οι διάσημοι σταρ θα σπάσουν την αψεγάδιαστη εικόνα τους και θα λειτουργήσουν σαν καθημερινοί άνθρωποι.

Δεν αντιμετωπίζονται ως τέτοιοι όμως μιας και κάθε 'άβολη' φωτογραφία τους κάνει το γύρω του κόσμου και μεταφέρεται από site σε site. Πολλοί φυσικά είναι αυτοί που το διασκεδάζουν και μάλιστα κάνουν επίτειδες αστείες γκριμάτσες μπροστά στην κάμερα ενώ άλλοι πληρώνουν αδρά για να σβήσουν τα ίχνη τέτοιων φωτογραφιών. Kim Kardashian, Robert Pattinson, George Clooney, Britney Spears, Beyonce, Angelina Jolie, Justin Timberlake, Leonardo Di Caprio και πολλοί άλλοι. Για πάμε να τους δούμε λοιπόν:

Διαβάστε ακόμη:

Louis Vuitton λατρεία: Η αδυναμία των celebrities

Diane Kruger και Courtney Love επιλέγουν Bally

Christina Hendricks: Ποιό εξωφρενικό ποσό έδωσε για την τσάντα της;